Last news in Fakti

31 Декември, 2017 13:13 3 309 2

Кърджали стана наркодестинация за гърците

  • наркотици-
  • гърци-
  • кърджали

Гърците пазаруват евтино в Кърджали

Гърците от района на Комотини посещават област Кърджали не само заради по-ниските цени на стоките и услугите, за нощен живот и комар, но практикуват и наркотуризъм. Тези твърдения на самите гърци се потвърждават и от активната работа на полицията, пише "Родопи24".

Адем Х. Ш. е задържан на ГКПП „Маказа“, по посока на движение от България за Гърция. Той е признат по-късно от съда в Момчилград за „виновен в това, че управлява МПС - лек автомобил „Сеат Ибиза” с рег. № KOZ 3833, след употреба на наркотични вещества, а именно „канабис, амфетамин и метамфетамин” установено по надлежния ред - с техническо средство - еднократен наркотест“.

Осъден е на „Лишаване от свобода“ за срок от 6 месеца, като изпълнението на наказанието е отложено за срок от 3 години. Гръцкият гражданин е лишен от право да управлява МПС за срок от 10 месеца. Наложена му е и „глоба“ в размер на 200 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 200 лева

    4 0 Отговор
    нас по 2000 искат да ни зимат
  • 2 ОТ СОФИЯ ДО БУРГАС

    2 0 Отговор
    Е ЗАДРЪСТЕНО С ОПИАТИ ХАЗАРТ И Т.Н.