3 Януари, 2018 08:46 25 222 21

Жената, дирена за убийство, е открита мъртва?

  • нови искър-
  • кети кюхова-
  • убийство

Кети Кюхова е имала връзка със затворник

Издирваната за петорното убийство в Нови Искър Кети Кюхова е открита мъртва.

Това твърди пред Нова телевизия местен жител.

Кети Кюхова е намерена убита в близката горичка до изчезналия семеен джип. Новината още не е потвърдена от МВР.

44-годишната Кети Кюхова е имала връзка със затворник преди 4 четири години, съобщи Нова телевизия. Информацията обаче за момента не е потвърдена, изрично съобщи репортерката на медията.

Припомняме ви, че Кюхова се издирва от полицията. Търси се и семейният джип БМВ Х 5. Вчера следобед в къща в Нови Искър бяха открити телата на петима души, всички от едно семейство.

Те са били застреляни с по един куршум.

До минути ще бъде възобновен огледа. Първият е приключил в 3:30 часа. Сега предстои втори оглед, вече на дневна светлина, съобщава bTV.

Синът на Неделчо Георги е имал разрешително за оръжие. Той го е получил преди няколко месеца. Имал газов пистолет. От полицията казват, че е твърде рано, за да се изключи каквато и да е версия. Вероятно от шума от пиратки и всякаква пиротехника не се е разбрало какво е станало.

За убийствата не е съобщено от близък на семейството. Деца от квартала са търсили своите приятели в къщата и влизайки са се натъкнали на телата.

Припомняме, че изпратените на адреса патрули намерили в къщата общо пет тела. Жертвите са мъж на средна възраст, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Всички жертви са убити е по един изстрел. Застрелян е и семейният домашен любимец - куче, порода немска овчарка. Предполага се, че жестокото престъпление е извършено на 31 декември вечерта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    180 15 Отговор
    Мутренските години са тук, аз не спя спокойно, всеки един момент я мутра, я луд, я някой римлянин може да те ограби, пребие, убие и държавата няма да си мръдне изнежените, мазни, евроатлантически пръстчета...

    Коментиран от #4, #6, #11

  • 2 Кики

    50 116 Отговор
    Държавата се управлява по руски тертип те това е проблема.

    Коментиран от #5, #13

  • 3 Манго номер 5

    3 20 Отговор
    Не бях аз беше ЕДНОРЪКИЯ
  • 4 Демокрация КОЛЕГА!

    73 25 Отговор

    До коментар #1 от "СССР":

    Сега Kacanina ,ще се намеси и ще каже ,че е виновно СССР влиянието у нас ,а Хамериканската демокрация е много хубава!!
  • 5 Майкати!

    23 12 Отговор

    До коментар #2 от "Кики":

    Я управляват ЗАДНИШКАТА!!
  • 6 Картофа

    41 11 Отговор

    До коментар #1 от "СССР":

    Обикновена семейна драма (трагедия)
    С привкус на болестите Луда крава и Луда кучка нямат нищо общо с Мутрите
  • 7 дрън дрън

    48 3 Отговор
    Търси парата, търси жената. Проста логика от древни времена
  • 8 Кики

    22 49 Отговор
    От една криминална драма милите родни ватенки отново търсят вината в световния импъриализъм .ЧНГ ушанки и внимателно с боярошника.

    Коментиран от #14

  • 9 Хензел и Гретел

    5 19 Отговор
    Погледнете и Хууубаво снимката и кажете на какво ви прилича ??????
    Ми 105 % Вещица .
  • 10 дуло

    30 3 Отговор
    пет жертви в един дом, това ще е рекорд в Европа по Нова година...пак сме номер 1 ...Дори изроди от идил -миндил отличиха са само с поредните изнасилвания, но кой ги брои, ако не си в "безопасна зона за жени" твой е проблема ,да си бил...Нали така Шмеркел ханум.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Боряна

    11 1 Отговор
    Това е толкова показна вендета, че няма накъде повече.. Ясно е, че са се занимавали я с наркотици, я кой знае с какво друго. Не са се отчели и са заминали всичките. Жената се е опитала да избяга, стигнали са я, тефтерчето, в което е споменат евентуалният убиец е изхвърлено, след като са откъснати интересните страници и готово....

    Коментиран от #15

  • 13 Бачо Киро

    18 2 Отговор

    До коментар #2 от "Кики":

    Проблемът е, че държавате НЕ СЕ управлява по Руски и/или Американски модел, а по Европейски! В САЩ и Русия си имат смъртно наказание, ама нали ние сме хуманни... А и мутрите си позволяват да си развяват коня, защото органите на реда НЯМАТ ПРАВО да ги спрат! Щото с/у Макаров с думи не се прави! Като има мутри и разни опасни крими елементи, правят се едни ударни групи и няма съд-няма присъда - стреляш, повтаряш и ако някой е в състояние да говори, тогава питаш. В САЩ ако полицая каже спри и само си помислиш да тръгнеш с/у него или да бягаш - куршум. Няма 6-5. В Русия Путин на бая "гангстери" им подпечата смъртните присъди. Те за това "олигарските" го мразят. Щото малко по малко им изби армийките!
  • 14 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "Кики":

    Сбърка жанра драга. Не "драма", а "трагедия". И всяко нещо си има предистория и обстоятелства, които са го довели. Не винаги те са глобални, както споменатия от теб световен империализъм от вида: "управлява по руски тертип". Сама си противоречиш...
  • 15 Куката

    14 1 Отговор

    До коментар #12 от "Боряна":

    Да застреляш 5 човека с по 1 куршум, освен ако не са упоени си е трудна задача! Като изключим трудно подвижната баба, останалите, дори и заспали, пияни и т.н. ще хукнат още след 1-я изстрел, което значи, че убиецът има подготовка в боравенето с оръжие. Не всяка огнестрелна рана е смъртоносна, а и все някой ще грабне телефона или ще изскочи на улицата да търси помощ?! За да разстреляш толкова хора преди да успеят да избяга или да реагират по някакъв начин трябва да си бърз и точен стрелец. Или нападателите да са били поне двама. Най-разпространените пистолети - Макаров и Токарев са с по 8 патрона, револверите са с 5 или 6, т.е. по коршум на човек, един-два пропуска означават презареждане - следователно загуба на време и шанс за бягство...

    Коментиран от #16, #19

  • 16 баш майстора

    6 2 Отговор

    До коментар #15 от "Куката":

    Макаров е пълна трагедия, от 20 тина метра е почти невъзможно да убиеш човек, това са ми го разправяли шапкарите в казармата, а полицаи са споделяли, че при гонки не могат да пробият гумата на автомобил. Макаров е смъртоносен на по малко от 10 тина метра. ТТ то пък е супер зле, това са стари пистолети, мощни са, но са страшно неточни, това ми е го разказвал дядо ми, Бог да го прости, бил е милиционер и е имал точно такъв пистолет. Нападателите са били повече от двама, най-вероятно 3-4, че и повече, отвън някой е чакал с кола.
    Това си е чиста проба екзекуция!

    Коментиран от #21

  • 17 гррр

    4 0 Отговор
    старо BMW X5- ясно- комплексари-криминалци,
  • 18 ГЯК

    8 0 Отговор
    Трябва да е нещо сериозно за такова изпълнение. Вероятно наркотици. Килъра отдавна е навън. Използвал е момента, че по празниците никой няма да търси хората.
    Всичко ще се оттече. Е, нема такава държава.
  • 19 Боряна

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Куката":

    Така, де... Вендета.. Добре организирана. Вероятно са започнали с кучето, бабата, и другите. Кюхова е видяла какво става, опитала е да избяга. Стигнали са я и са я довършили. За такава прецизност вероятно е използвано оръжие със заглушител. И си прав, нападателят не е бил сам. Не знаем подробности в различни стаи ли са намерени, заедно ли... Възможно е и от засада да са ги чакали и в 00:00 в цялата пукотевица да са ги свалили като патици в лунапарк. На мен и на теб едва ли ще ни кажат.. Но 100% е наказание, защото са засегнали нечии интерес по някакъв начин..

    Коментиран от #20

  • 20 Как може да умре и немскатаовчарка някои

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Боряна":

    Това е нормално някой да застреля куче това просто е нормално хора!!!!
  • 21 Kcaniba

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "баш майстора":

    Ти си аматиор нищо не чаткаш.