3 Януари, 2018 17:27 2 157 0

Мъж потроши офиса на "Социално подпомагане" в Поморие

  • поморие-
  • социално подпомагане

Полицията е задържала вандала

Мъж потроши офиса на "Социално подпомагане" в Поморие - 1

Побеснял криминално проявен мъж вдигна на крак Дирекция „Социално подпомагане“ в Поморие. 40-годишният Иван Хъшев влязъл в помещението и без даде обяснение започнал да блъска яростно по вратите на служителите, крещейки: „Напуснете стаите до една минута!“. Неприятната случка се разиграла в ранния следобед на 29 декември.

Секунди след това буйстващият започнал да обръща мебели и да рита столовете в сградата. Мъжът успял да намери и дървена пръчка, с която заудрял по монитори, принтери и компютри, трошейки ги.

Полицията пристигнала навреме преди мъжът тотално да разбие целия офис и го арестувала, предава "Флагман". По искане на Районната прокуратура в Поморие, мъжът е задържан под стража. Представителят на прокуратурата бе категоричен, че обвиняемият може да се укрие или да извърши ново престъпление, като мотивира тезата си с многобройните предходни осъждания на обвиняемия.

Тези мотиви бяха бързо приети от съда и сега Хъшев е в ареста. Определението на Районния съд в Поморие може да се обжалва пред Окръжния съд в Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА