Last news in Fakti

4 Януари, 2018 13:14 4 461 7

Претърсват с металотърсачи гората над Нови Искър

  • полиция-
  • нови искър

Не е открито и оръжието на престъплението

Претърсват с металотърсачи гората над Нови Искър - 1
Снимка: БТА

Полицаи с металотърсачи претърсват гората над Нови Искър във връзка с разследването на шесторното убийство.

Най-вероятно служителите на МВР издирват гилзи от оръжието, с което бе застреляна 44-годишната Кети Николова и семейството й, съобщи БНР. Вчера тялото на жената бе открито в кладенец край необитаема вила на около 3 километра от семейната къща, в която бяха намерени труповете на останалите петима.

Все още няма яснота за основната версия за убийството. Не е открито и оръжието на престъплението. Не е ясно към този момент дали използваното оръжие е едно или няколко. Знае се само, че по шестимата е стреляно с 22-ри калибър. Възможно е убиецът да е използвал и заглушител.

Шестата жертва на серийния убиец, избил цяло семейство в Нови Искър – Кети Николова, която се издирваше от полицията, е била застреляна в гръб. Трупът на 44-годишната жена беше намерен в късно вечерта в сряда, пише в. "Телеграф".

Тялото е хвърлено в кладенец в гората на вилната зона Ранова нива, на метри от паметната плоча на сестрите партизанки Вяра и Надежда, на чието име са кръстени улици в квартал „Изгрев“.

Дотам жената е била закарана със семейния джип БМВ X5 с номер СВ4153КВ, който също се издирваше.

След назначените експертизи трябва да се установи дали Кети е убита в семейната къща, където бяха открити във вторник следобед петте трупа, или е гръмната в колата, а след това убиецът се е отървал от тялото в кладенеца.

Припомняме, че вчера полицейски служители изпомпваха водата от кладенеца, в който бе открито тялото на Кети Кюхова, но без да успеят да намерят оръжието на убийството.

Местността „Партизаните“ е на около два километра от къщата на семейството. В нея има няколко постройки, които сега са необитаеми. До тях се стига по черен път, който в сегашните условия е труднопроходим. Така че едва ли има свидетел, който да е чул или видял нещо.

Очаква се по-късно днес полицията и прокуратурата да дадат актуална информация по случая.

И шестте жертви - 44-годишната Кети, мъжът й Неделчо и синът му Георги, дъщеря й Нанси и приятелят й Боби, както и 72-годишната й майка Еленка, са застреляни с по няколко куршума, обясни на брифинг снощи директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

Той допълни, че версията за убийство и последвало самоубийство на някой от членовете на семейството вече не е на дневен ред. Експертизите продължават, обясни главният секретар на МВР комисар Младен Маринов.

Той посочи, че вече се работи и по версията, че е възможно мотивът за жестокото престъпление да е свързан с търговската дейност на 41-годишния Неделчо Юнаков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СвръхАз

    4 1 Отговор
    Гилзите за месингови!
  • 2 малии

    15 1 Отговор
    Още не могат да скалъпят нищо,някой луд военен,комшия,клошар,любовник,наркоман......
  • 3 коки

    9 1 Отговор
    Голяма работа металотърсача не знае че са месинг ивица и ша ги засече,между другото ако пуснат една бригада цигани да търсят джилязу сигурно по-бързо ще намерят нещо
  • 4 Юбряяяяяя

    14 2 Отговор
    Ми нека сите гробаджии да ровят лайната дето ни забъркват трети мандат вече... Съжалявам че останах в тая държава!
  • 5 комарджия

    6 0 Отговор
    Обзалагам се че не знаят какво е оръжието... а иначе го търсят....
  • 6 Прометей

    13 0 Отговор
    КризисниЮт щаб у банкиА веке заседава 3 ден:)
    ТИКВИТЕ ИМ пушат здраво, требе да се спретне някоя нова опашата лъжа....кой ли невинен човечец ке изгори сегинка.....
  • 7 Ловеца на поршета

    21 0 Отговор
    Единствено в България можеш да застреляш шест човека и полицията да не знае нищо вече няколко дена. А иначе блюстителите на реда зная да ходят да протестират за пари и да крадат гориво от патрулките.