5 Януари, 2018 14:09 4 198 5

Военни командоси дирят убиеца от Нови Искър

  • военни командоси-
  • нови искър-
  • росен ангелов-
  • убийство

Засилва се и полицейското присъствие в района

Командоси от армията ще се включат в издирването на 56-годишния Росен Ангелов, заподозрян за извършител на шесторното убийство в Нови Искър.

Тази сутрин в СДВР се е състояло заседание на представителите на службите, които се занимават със случая. На съвещанието е бил и премиерът Бойко Борисов. Решено е освен отрядът "Кобра" на СДВР, в издирването на Росен Ангелов да се включат и сили на Министерството на отбраната, съобщава БНР.

Засилва се и полицейското присъствие в района около Нови Искър и околните села. Кметът на село Луково Румен Колев обясни, че най-вероятно Росен Ангелов се е самонастанил във вилата.

Има хора, които са го срещали, виждали са го. Аз също съм го виждал лично, но преди време, може би 10-12 години. Предполагам, че се е самонастанил, заяви Ангелов.

В издирването ще бъдат включени и високопроходими джипове, за да могат униформените служители да стигнат до труднодостъпните части на планината, където се предполага, че може да се е укрил издирваният мъж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    10 8 Отговор
    Тия решиха, че тоя им е удобен за набеждаване и глей са кво става.... Важното е на хората да се набива в очите, че в хванат някой и то с целия ресурс на МВР, че чак и на военните. То стана като парад на Ким Чен Ун - безсмислен за пред хората. Истинските извършители отдавна са извън страната....
  • 2 Бесен Язовец

    8 2 Отговор
    А бе кви командоси направо танкове,бетеери,авиация и артилерийски огън в радиус от 50 км. И 3 дни ще цъфне с дебелия Марковски да обясняват че е бил на Нова година на пуст остров в Гърция
  • 3 Гост

    8 2 Отговор
    Традиционно за безсилието на родната милиция
  • 4 Eee

    2 2 Отговор
    Харчат само излишни пари на данъкоплатеца.
  • 5 Росенчо

    1 0 Отговор
    Ще ви застрелям сите хахааа