Last news in Fakti

7 Януари, 2018 08:18 49 437 35

Николай Радулов: Росен Ангелов може да не е убиецът от Нови Искър (ВИДЕО)

  • нови искър-
  • росен ангелов-
  • николай радулов-
  • убиец-
  • убийство

Има 10-15% вероятност, не е виждан от 2-3 седмици, заяви бившият секретар на МВР

Николай Радулов: Росен Ангелов може да не е убиецът от Нови Искър (ВИДЕО) - 1

Росен Ангелов може да не е убиецът от Нови Искър, има 10-15% вероятност, не е виждан от 2-3 седмици. Това коментира в предаването "Офанзива" по Канал 3 бившият секретар на МВР Николай Радулов. По думите му това не е чиста ревност, а силно емоционално чувство на изоставен човек.

"Световната история познава много математици и президенти педофили. Един педофил може да изгради нормални отношения със зряла жена. Може Кети да се е обърнала и да е казала на убиеца скъсвам с теб и той да я е разстрелял. Това престъпление не е обичайно, а е предварително планирано. Двамата не са се разбрали и убиецът наказателно е убил всички останали", допълни Николай Радулов.

"Моето предположение е, че това е станало след Нова година, хората са си пийнали. Физически да се извърши това престъпление не е никак сложно. След като приключи разследването, ще разберем дали е имало алкохол в кръвта. Най-вероятно Кети е споделила, че много хора знаят, че тя излиза с него. Росен Ангелов не е искал да оставя никакви свидетели", каза бившият секретар на МВР.

"Една седмица вече не е заловен, никой не го е виждал. Неговите движения и действия са подчинени на логика, която работи. Много е възможно да е психопат", уточни Николай Радулов.

"Може да е посещавал къщата, замисленото убийство говори, че той е познавал къщата, но това са само догадки", каза още Радулов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ред

    103 3 Отговор
    Нулеви резултати от МВР
  • 2 ХАН КРУМ

    109 4 Отговор
    Алоооооооооооооооо бившия секретар...за нула време направиха днк анализ а кръвта още не били изследвали....ей за това са анекдотите по ваш адрес.....и веднага един от тях......пред вратата на кожновенерологичния кабинетимало табела на,която съобщавали рисковите професии за сифилис....четат я двама полицаи.....на 1 място тираджии,на 2 място артисти,на 3 място полицаи.....единия попитал -абе какво е това сифилис?....а другият отговорил....-ей заради такива тъпаци като теб сме чак на 3 място.......
  • 3 Петър

    114 4 Отговор
    Тоя Росен бил обявен за издирване още през 2010г за влязла в сила присъда, и осем години си щъка на свобода из цяла България

    Коментиран от #15

  • 4 me be re

    73 3 Отговор
    Нещо им куцат огледите на мврто, в този случай журналистите откриха тефтера, в един по отдавнашен случай едно прищално писмо беше открито 3- 4 дни след самоубиството.
  • 5 ЕХА

    49 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Световната история познава много математици и президенти педофили". Специално за президенти, което много е опасно за нормални хора. Защото президенти педе-аси вече правят гей парадове по света, а бяха кротки и тихи, невидими преди години.Очакваме педафили и те да организират парад ,заедно с представители на Трети пол. Ще дойде и този ден след няколко години.Причината е една, такива изроди ни управляват.
  • 6 факт

    28 6 Отговор
    25000 вили са това не е лесна работа да ги провериш всичките, то толкова жилища и в софия няма
  • 7 ИВАН

    44 3 Отговор
    Е, тва вече е прекалено - сега пък на другата крайност - не бил виновен, виновен, тия за мезета ни взеха, което показва, че истината изобщо не е нещо ценно, а ще се извъртат нещата - кой както му е удобно.
  • 8 мнение

    56 1 Отговор
    Това са противоречиви глупости. От една страна, може да не е убиецът, от друга се прави анализ на отношенията им с нещастната покойна Кети, говори се как педофилите могат и да не са педофили, какво става? Нали бяха направени всякакви изследвания и всичко съвпадаше с профила на въпросния Ангелов? Сега излиза, че няма такива! Толкова ли сме тъпи и неадекватни? Когато влязоха в местообиталището му, казаха, че всички електрически уреди били включени, даже някакъв радиатор, да не говорим за компютър и телевизор, бил си сготвил нещо за ядене А сега не бил виждан от 2-3 седмици! Колко седмици минаха от 1 януари?! Бившият секретар на МВР или не е съвсем трезвен, или записът е неадекватен. Няма логика. Но тревогата на хората нараства! Усещането за несправяне със ситуацията, преиграването, глупостите, които излизат по медиите, също!
  • 9 факт

    59 2 Отговор
    НА ВСЯКЪДЕ СЕ РЕГИСТРИРАЛ, ГРАНИЦИ МИНАВАЛ, А БИЛ ИЗДИРВАН

    Коментиран от #33

  • 10 ИВАН

    45 2 Отговор
    Усещане за лъжа и несправедливост - спокойно хора, това нарочно се прави - карат ни да свикваме на това и ни гледат акъла :)
  • 11 Morgoth

    24 3 Отговор
    Човека освен че е изтрещял е и високо интелигентен и добре подготвен планинар. Стрелбата е направена точно по нова година когато никой няма да обърне внимание. При толкова добре премислено престъпление, защо очаквате да няма и също толкова добре премислено бягство? По всяка вероятност има точно определен път през планините по който да избяга и предварително го е обходил и е сложил храна на местата където мисли да нощува. Човека който търсите може вече да не е в България, а може и да се предаде утре и да се окаже, че е стоял някъде по планините без телевизор и изобщо да не знае, че го търсят.
  • 12 Боб

    26 10 Отговор
    С бюджет от 1 млр.лв. толкова!
  • 13 РАСО

    23 7 Отговор
    Абе тия все БИВШИ секретари ,министри, генерали няма ли да млъкнат малко.....все го защитават ,все маниполират обществото че не е той ,че имало вероятност да не е той и т.н......защо ли все бивши се изказват в негова подкрепа???Да не илезе нещо по голямо от залавянето му и последвалия разпит.....Защо ли го защитават а???

    Коментиран от #23

  • 14 Фрг

    23 0 Отговор
    И с всеки изминал ден се убеждавам тоя лидия няма нищо общо с този случаи
  • 15 Цацаров

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Петър":

    Щом си щъка свободен 8 години значи тогава си е платил където трябва за да не го закача полицията.Сега немогат да определят той ли е извършителят защото си нямат идея какви далавери върти този .Може пък да е направил големи пари и да започне да раздава на прокурори и т.н. за да се измъкне пак,тогава ще кажат че не е той...Всъщност големия въпрос за полицайте е дали ще напълнят джобовете
  • 16 Боримир

    39 2 Отговор
    Ами какво стана с банковите обирджии,Маргините,Галеви и десетки други?А ние вече си плащаме данъците и осигуряваме заплати за професионалните институции които ни пазят.Аз като данъкоплатец не съм никак доволен.
  • 17 ботев

    24 1 Отговор
    при такива случаи трабва да се поиска оставката на началника на сдвр и министъра на вътрешните работи тези хора явно си затваряли очи на някои работи и несвършена ,(некомпетентни) хора нямат работа на власт народа как да има довирие на мвр незабавна оставка
  • 18 Лично мнение

    42 3 Отговор
    Истината е че нямат заподозрян. Росен се използва като клапан за изпускане на общественото напрежение. Карат някакви хора да дават интервюта в които си личи, че не казват истината.
    Тука вече трябва професионализъм, само с високи заплати не става.
  • 19 Нафарфорий

    7 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Тъй кат му гледам досието- подофил, насилник и т.н. не е примерен гражданин и да няма нищо общо с убийството заслужава куршум!!!!!!!
  • 20 Без гащи и срам

    11 1 Отговор
    Бръщолевения на инспектори -първолаци! Прав е бардът на властта..."Нашата полиция ни пази"!?
  • 21 ROBIN

    15 0 Отговор
    Аз продължавам да поддържам теорията че бабата е убиеца...

    Коментиран от #26

  • 22 ььь

    15 0 Отговор
    За трупа намерен в Дервишка могила преди години се чакаше повече от година да се направи ДНК анализ дали е на изчезналото момче от Попово, а тук ДНК-то е готово за 1 ден и вече знаят кой е убиеца.
  • 23 ROBIN

    21 0 Отговор

    До коментар #13 от "РАСО":

    Както се случи с вече забравения случай "сестрите Белнейски".
  • 24 Името

    3 0 Отговор
    Господа Водещи,Убиецът може да ви се разсърди с пълно право-Не е Румен,както го прекръщавате,а Росен...Кръстници...Направо като във филма "Кръстникът"?
  • 25 Хъси

    8 1 Отговор
    Аз нещо не разбирам, кога този човек е бил във Франция, и как е минал през блестящо охраняваната ни Европейско-Шенгенска граница, след като е бил обявен още преди 10 г. за общодържавно издирване?????????
  • 26 кучето шаро

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "ROBIN":

    Кучето е с две съседски котки .....
  • 27 Vasik Atanasova

    5 0 Отговор
    няма да го хванат
    всеки знае че той не е в гората
    ама го търсят там
  • 28 гост

    4 4 Отговор
    Човек на БСП и то по канал 3 какво да каже...
  • 29 гостенка

    17 1 Отговор
    Мили хора,този човек няма нищо общо със случая.Наркотрафика си разчиства сметки- за пропаднала или липсваща доставка.Росен служи за оправдание защото е удобен със връзката с жената.Шестимата са убити професионално!???
  • 30 Иван Винетков

    4 0 Отговор
    Колко % от служителите на МВР купуват винетки за автомобилите си?

    Коментиран от #32

  • 31 Чичо Гошо

    2 0 Отговор
    Тъпанари.....
  • 32 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Иван Винетков":

    те и пияни карат
    и като ги спрат викат колеги сме
  • 33 Човек

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "факт":

    Невероятно е какви глупости се пишат във форума. Всички се надпреварват да казват как е станало - мафия, наркотици, ДДС измами. Много удобно се получавало, нещо било прикрито, всякакви безумни сценарии... Според мен полицията добре си свърши работата, но както стана ясно, полицията не може да направи нищо без помоща на хората и това трябва да се проумее от всички, ако неговоия колега не беше подал сигнал и не беше посочил вилата можеби никога нямаше да го намерят. Отраженията на коментарите по-долу са плод на цялата ни народопсихология, всичко става с далавери, никой нищо не върши и т.н.т, глупавият човек не може да проумее, че има и интелигенти хора идеалисти които все още вярват във идеали. Ами то ако кмета си беше свършил работата още преди години и беше подал сигнал за "човека който се е самонастанил и води малки момиченца" може би нямаше да се стигне до тук. Ако домоуправителите бяха проверявали какви хора живея в блоковете им... цялата ни работа е такава, коне с капаци само големи приказки а иначе чакаме другите да свършат нещо. Полицията не го била намерила 8 години, ами полицията как да го намери като всички хора спят и нямат никакво чувство за социалност и нормалност.
  • 34 Тотьо

    3 0 Отговор
    Еее няма проблем 8 г се издирвал .... той направи така че да го намерите зорлен ..явно трябваше да стане най лошото че да се вдигнете на крак . Светла памет на невинните най вече и детето.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.