Last news in Fakti

8 Януари, 2018 19:21 8 250 9

Вижте къде са открили трупа на шесторния убиец

  • нови искър-
  • убийство-
  • убиец

bTV показа ексклузивни снимки от къщата, в която вчера беше открито тялото на Росен Ангелов – единствения заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър.

Шесторният убиец от Нови Искър бе намерен мъртъв вчера. Сградата е изоставена и се намира съвсем близо до другата къща, в която е живеел Ангелов и в която преди два дни полицията откри лични негови вещи, импровизиран фитнес и стрелбище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    17 2 Отговор
    Даммм определено не е хотел Шератон има нещо подозрително!

    Коментиран от #2

  • 2 Камагра

    14 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    И аз не смятам че този е убиеца, по-скоро е дело не тинейджър друсан със синтетични наркотици- в новогодишната нощ използвайки шума на пиратките е превъртял и ги е избил като кучета, може и без причина да е

    Коментиран от #3

  • 3 Бесен Язовец

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "Камагра":

    Уууууфффф бегай бегай
  • 4 НАТО ВЕЦ

    26 2 Отговор
    Ай стига сте заклеймявали този нещастник като масов убиец. Може да е престъпник, но в никакъв случай не е това, което ни пробутвате. Вероятно е очистен заедно с останалите и са го "разнасяли", докато ни "подгряваха". Ако бяха изчакали и днес, можеше да му пришият и днешното.

    Коментиран от #8

  • 5 qqqqqq

    9 1 Отговор
    Искам да видя трупа. Защо няма снимки.
  • 6 Пинокио

    10 1 Отговор
    Кофти къща. Явно тук не е имало интернет да следи хода на издирването.
  • 7 Иван

    8 1 Отговор
    Определено са го натопили . И после са го очистили и него .
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ром

    1 0 Отговор
    А бе Господа разследващи,милиционери,полицай,управници,депутати,лидери,царе, крале,фараони,политици,а бе на какво ни направихте вече,засрамете се,утре някой друг невинен ще отнесе някой друг куршум,не виждате ли че и най простия човек исказва мнението си че не вярват РОСЕН да е убиеца.Кажете си най на края цялата истина и не прикривайте никой,защото утре и самите вас може да ви обвинят в чужди грехове.Бъдете строги но справедливи,пазете народа,искаме сигурност,.Нямаме думи,няма вече прости хора,всичко толкова добре разбираме работите,а само вие още си мислите че ни лъжете,и мамите.
    Да не се окаже сега че трупа на Росен някой го е откраднал или е въскръснал,БОЖЕ ПАЗИ НИ ОТ ТЕЗИ КОЙТО НИ ПАЗЯТ АМИН.