9 Януари, 2018 10:46, обновена 9 Януари, 2018 10:54 19 625 13

Жестоко убийство в Силистренско

  • силистра-
  • убийство-
  • окорш

69-годишен мъж усмъртил съпругата си по особено мъчителен начин

Жестоко убийство в Силистренско - 1
Снимка: Архив

Окръжната прокуратура привлече като обвиняем мъж, убил жена си по особено мъчителен начин и с особена жестокост, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

69-годишният Джебраим С. е задържан за срок до 72 часа с постановление на Окръжната прокуратура в Силистра, след като е бил привлечен като обвиняем за убийството на съпругата си В.А. на 67 години.

Обвинението срещу него е за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост. Престъплението се наказва с лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Сигналът за открито тяло на жена в дуловското село Окорш е получен вчера, 8 януари 2018 г. При огледа на тялото са открити наранявания, причинени по насилствен начин.

Назначени са експертизи. Окръжната прокуратура в Силистра ще внесе искане в Окръжния съд в града за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стража“ спрямо 69-годишния Джебраим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    61 5 Отговор
    Изтрепахте се. Трупове навсякъде. Един изтрепа 6 бр. и куче и се самоутрепа. Докато го търсиха откриха друг труп ама от преди това. Някъв мляко бос го гръмнаха . Тоя бастърдисал жената. Някъв помете хората на пътя ги изтрепа. Убийства, обири, насилие. Тва европрецедателство умопомрачава народа.

    Коментиран от #2

  • 2 отговор

    32 12 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Е що се трепете, ами всичко е от акъл?! Въпросният Джебраил С. кой знае как е малтретирал горката си жена през целия им съвместен живот. Защото неговата религия напълно оправдава такова поведение. На мъжете всичко е позволено, в ислямския свят и изповядващите тази религия да не си жена и магаре. А ние уж сме християни, но и при нас подобни истории не са изключение. Всичко е въпрос на възпитание, семейна среда и манталитет. Неща, които веднъж изградени, никога не се променят! Пък и като чета какви присъди го очакват, нещо много разтеглива работа - от 15 до 20 години, може и доживотно, мижи да те лажем! Май няма да се издържи без смъртни присъди, не може обществото вечно да издържа и храни изроди!
  • 3 Хасан

    23 49 Отговор
    Защо веднага търсите повод да обвинявате религията или по точно исляма?????...идиоти и убийци има във всички етноси и религии...при християните са много повече ,защото нямат страх от Бога

    Коментиран от #5, #6, #13

  • 4 Къцю

    6 9 Отговор
    Е от 5-6 милиона ора е нормално да има някое и друго убийство!
  • 5 Ти си

    13 6 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Същия бе
  • 6 Шопа

    18 5 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Хасане, не моеш да отречеш, че при мюзлимите тези деяния са противозаконни.
    Напротив, точно обратното е във вашият мюсюлмански свят злините се подкрепят от религията и така дават вдъхновение на мъжете да третират жените като животни.
    Поразтърси се за малко инфо в нета и ще разбереш повечко.
  • 7 DoHiTe Go

    18 0 Отговор
    ДНК-то, ДНК-то, кога ще е готово на Джебраим!!???
    И, на него, ако му го спретнат за 24 часа, ще им повЕрвам, че Роско се е самоутепал!

    Те да видиш сега, кон, боб, яде ли!??
  • 8 Константин

    14 2 Отговор
    Хора покайте се,Божието царство е на близо.Всичките тези убийства,самоубийства,и прочие световни катаклизми,са описани в святата книга БИБЛИЯТА.Търсете Бог,не вършете лоши работи.Правете това,което искате на вас да ви се прави.Любовта и доброто ще спасят света.Нека да бъдем добри и Бог ще ни благослови Амин.
  • 9 оня

    6 5 Отговор
    путин е виновен
  • 10 Vasik Atanasova

    8 8 Отговор
    КВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗИ ТУРЦИ
  • 11 Гъди

    4 1 Отговор
    Днес няма никакви новини. .. Само криминална сводка ...
  • 12 МАРИЯ

    3 1 Отговор
    В този район мъжете пият много/въпреки ценностите на исляма/а да на кажеш жената, че е не послушна е позволено от корана и шериата. ПОЗНАВАХ ЖЕНА ИМЕННО ОТ СИЛИСТРИНСКО,ЧИИТО КРАКА БЯХА СЧУПЕНИ ОТ ОТ РЕВНОСТТА НА МЪЖА И .ТАКА ,ЧЕ АСАНЧО ДА МЪЛЧИ.
  • 13 Райчев

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Айде вече ти и другите ти себеподобни, приели исляма знайно или незнайно защо, да започнете малко да се съобразявате... имам предвид да спрете да парадирате с религията си и да уважавате исконните български ценности и традиции, защото търпението на българите относно етноси и религии започва да се изчерпва