Last news in Fakti

9 Януари, 2018 18:30 2 638 4

2 г. от убийството на Александър Антов, задържан няма

  • александър антов-
  • веселин стоименов-
  • петър христов

Две години изминаха от убийството на собственика на модна къща "Агресия" Александър Антов. Той бе застрелян с два куршума в тила близо до къщата му в Бистрица на 8 януари 2016 г. Въпреки множеството версии задържан за престъплението няма.

Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал. Малко по-късно животното се е прибрало само в дома си, което е накарало близките на Александър Антов да подадат сигнал в полицията. Около 21 часа в петък вечер на тел. 112 бил подаден сигнал за изчезнал 63-годишен мъж. След проведени издирвателни дейности в близка гориста местност край Бистрица било открито тялото на изчезналия.

Ден преди това бе убит и някога соченият за близък до братя Илиеви бизнесмен Веселин Стоименов - Веско Дебелия. До трупа му бяха открити седем гилзи.

Нагласите са, че същият резултат ще има и разследването за смъртта на убития вчера в "Манастирски ливади" бизнесмен Петър Христов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Следовател

    3 0 Отговор
    Много Ясно .
  • 2 незнайко

    2 0 Отговор
    Така ще стане и с убийството на Петър Христов ! След две години няма да има резултат ! Този господин бил убит на 8 януари 2016г. !!! Съвпадение ли е убийството на 8 януари 2018г. ?
  • 3 незнайко

    2 0 Отговор
    Тема за размисъл !!! На 8 януари 2020г. кой ще бъде убит ???
  • 4 Патриот

    2 0 Отговор
    Сигурно има арестуван и осъден или самоубит просто не сме разбрали. целит този шум около шесторното убийство беше да се отклони вниманието от рекетьорското вдигане на цените на тока за индустрията.
    Просто "ГЕРБ пърдъкшън" ни спретна едно сериалче от местопрестъплението. Не мога да повярвам, че шесторно убийство се разкрива за 3 дена, а пък на един човек ще отнеме 5.
    ние сме правова демократична държава, където справедливост има за всички