Last news in Fakti

10 Януари, 2018 13:56 6 443 6

Шесторният убиец имал две мисии в Камбоджа

  • нови искър-
  • убийство росен ангелов

Шесторният убиец Росен Ангелов – Горския човек е бил на две мисии в Камбоджа. Извергът, ликвидирал цяло семейство заради ревност, се хвалел пред приятели, че стрелял на месо и докато минавал обучение във Френския регион, пише „Телеграф“, позовавайки се на МВВ и армията.

Именно от рейнджърската мисия Горския натрупал опит да оцелява в екстремни условия, а от легиона усвоил тънкостите в стрелбата и укриване в горски местности, смятат разследващи. За това Ангелов е имал чуждестранна подготовка, първи алармира вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов.

Свидетели, разпитани в хода на разследването, потвърдили тази информация. Горския човек разказвал надълго и широко, че бил рейнджър с две мисии в Камбоджа.

„Сините каски“ бяха включени в мироопазващата операция на ООН през май 1992 г., като през нея минават общо 1300 български наемници. Първият транш бойци бяха необучени и зле оборудвани, спомнят си участници в операцията. Немалка част от тях стъпиха на родна земя с различни депресивни разстройства и фобии.

Росен Ангелов твърдял още, че преди години бил и на обучение във Френския легион. Това обаче няма как да бъде потвърдено официално, тъй като организацията не предоставя такива данни.

Очаква се днес полицията и прокуратурата да дадат подробности за детайлите и разкритията по разследването на шесторното убийство в Нови Искър, извършено в новогодишната нощ.

Вътрешният министър Валентин Радев заяви в аванс вчера, че информацията на брифинга с експерти ще сложи край на спекулациите по случая с доказателствата, които по думите му са безспорни. Министърът съобщи, че основните експертизи, които доказват, че Росен Ангелов е извършител на жестокото престъпление, са готови.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    22 2 Отговор
    И в Камбоджа ли се е научил да си направи заглушител за малокалибрено оръжие от маслен филтър на автомобил ?
    А в космоса летял ли е??? Питам защото се носят и такива слухове
  • 2 Уж проверявяте

    6 2 Отговор
    Мдаааа, самата истина са комплексарските измишльотини на един рецидивист
  • 3 Кондьо,Софка и братчедите......

    14 0 Отговор
    Не бе тоя е бил на Луната в нелегалност,даже без скафандър.
  • 4 калъча

    10 4 Отговор
    А бе Мартинчо,минаха 3 дни и хората вече забравиха,кво още му глозгате костите на човека,е така си го убихте за нема нищо.И престанете да го наричате убиец,айде онези некадърници политиците иди дойди ама вие журналистите имайте малко морал.Ако преди 27г вместо кръгли маси и разпределяне на порции беше играл калъча за 30-40х тикви,сега щеше да внимавате какво говорите и пишете.
  • 5 ЦНД

    10 0 Отговор
    Убийство заради провалена нарко зделка с Тира на Неделчо.


    Росен Ангелов е Убит Първи с автомат в Вилата и е преместен в съседна вила .

    Всички доказателства са подхвърляни от Килърите те са биле 4 човека всичко е планувано да води към Росен Ангелов..
  • 6 Сталоун

    2 0 Отговор
    Сталоун пак идва, но този път ще снима не Рамбо Н, а Росен в дебрите на балкана. Веднага да съдят който е написал Шесторният убиец . Този човек не е съден, не е могъл да се защити и въобще не е ясно дали е виновен. А щом не е доказано в съда, значи е невинен