Last news in Fakti

10 Януари, 2018 17:06 53 959 65

Ето защо Росен е убил Кети и семейството й

  • нови искър-
  • убийство-
  • росен ангелов

"Мотивът на Росен Ангелов да извърши тежкото престъпление е смесен - както емоционален, защото е отхвърленият любовник, така и финансов. Както стана ясно, Кети приживе е почиствала домове. Те са били на заможни българи, живеещи в София и околностите. Някои от тях Росен е искал да ограби. Това е и една от причините за разрива между тях - Кети не е искала да му предостави достъп до някои от тези домове - ключ и код на алармените системи. Тогава Кети е разбрала, че любовта му не е била безкористна, искрена и сърдечна. Това е и една от истинските причини той да иска да я затрие от лицето на земята. За връзката й са знаели всички нейни роднини, затова са затрити и всички свидетели", каза шефът на следствието и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов.

"Той е убил семейството на Кети, защото тези, които биха били заинтересовани от разкриването на убийството, са детето, съпруга й и нейните близки", каза той.

"Още през август 2007 година Росен Ангелов има полицейска регистрация и тогава от него е взето ДНК, затова и веднага след изготвяне на заключението по ДНК анализа при убийството, вече знаехме, че Ангелов е замесен", разкри Сарафов.

"Действията на Ангелов са като на тежък социопат, не е имал разумни и емоционални мотиви да извърши петорно убийство. Кети е убита първа", подчерта той.

В същото време прокурор Наталия Николова разби на пух и прах теориите на конспирацията, свързани със самоубийството на масовия убиец от Къщата на ужасите.

"В последните дни чета много становища на хора, които тиражират различни версии. Много от тези анализи и коментари искрено ме забавляват. Сега ще ви представим актуална, точна и коректна информация и ще разбия всички теории на конспирацията", каза Борислав Сарафов на извънреден брифинг относно последните тежки престъпления в страната, пише БЛИЦ.

Първото убийство е извършено след 19:30 часа. Не може да ви кажем точен час и минути, защото дори експертизата не може да го каже. В района около къщата, където е живеело семейството, е било извършено първото убийство. Тя е излязла, за да разходи кучето. Добави служител от разследващите служби.

"Между 23:00 часа и 00:05 минути са извършени останалите 5 убийства. Тялото е преседяло няколко часа, преди да бъде изхвърлено във въпросната шахта. Роднините на Кети са я търсили във времето, в което я е нямало", добави разследващият.

"След като убива 5 човека, Ангелов взима джипа и я превозва там, където по-късно е открита", казват разследващите.

"Има свидетели, които казват, че семейството е търсило Кети, защото е била излязла и, че до 23 часа семейството е било живо", каза прокурор Русинова.

"Росен Ангелов обичайно е ходил с раница на гърба си, в която е носел дрехи. Той остава да нощува на различни места. Именно в тази раница са били дрехите, конкретно дънките, които ние иззехме, изследвахме и по тях установихме кръвта на жертвите и ДНК на убиеца. Тялото е пренесено с джипа до шахтата", каза тя.

"Тефтерът е намерен на немалко разстояние от тялото. Не знаем как е попаднал там, най-вероятно е изхвърлен. Не знаем", добавиха разследващи.

"Имаме свидетели, които са били близки с Росен Ангелов, и те сами признават, че той е искал от Кети достъп до къщите на богатите й клиенти. Черпим своите доказателства от източници, каквито са свидетелите по делото. За разлика от любителите на конспиративните теории, ние можем да боравим само с факти", добави Сарафов.

"Използвахме СРС, за да установим местоположението на лицето", призна Сарафов. "Хронологията на обажданията на телефона му е изтрита. Последна интернет комуникация има на 4-и. Тогава той е влязъл в сайтове за детска порнография", добавиха разследващи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гнида

    136 8 Отговор
    Чистиш къщи , караш бмв х5 , и те убивават заради това , че отказваш да бъдеш съучастник в кокошкарско престъпление ???!!!!! Много плоско !

    Коментиран от #26

  • 2 Вуте

    99 7 Отговор
    Е те тая версия наи не ми хареса от всички досега
  • 3 Бесен Язовец

    26 35 Отговор
    По-скоро е така лудия звъни на госпожата за да се видят чукват си среща на мястото където е намерена колата той иска да се съберат отново но тя се дърпа тогава той заплашва че ще убие семейството и тя казва че ще сигнализира полицията тогава той вади пищова и тя тръгва да бяга той я прострелва в гръб хваща я и мята в бунара от злоба после се прибира но от афекта че е убил любимата си отива в къщата и трепе семейството защото ги обвинява че са причината че не могат да бъдат заедно! На там вече е ясно

    Коментиран от #6

  • 4 Българин

    101 18 Отговор
    А бе вие продължавате да мислите че всички в тази държава са безмозъчни дебили !!! Колко пари отпуска банката на чистачка ??? Х5 и скъп камион от почистване на домове???Наистина ли го мислите или просто се бъзикате с цялото общество ????

    Коментиран от #8, #15

  • 5 Иван Господинов

    84 9 Отговор
    Много ми е интересно как ще докажат тая версия, че жертвата е отказала да му дава достъп до жилищата на клиентите си. Това нещо е абсолютна измислица. По никакъв начин не могат а го докажат. Това са отношения на преки доверителни връзки между двама вече мъртви човека. Да не би милицията да са си купили някакъв научно фантастичен скенер на мозъци с който могат да възстановяват спомените на вече мъртви хора? И тоя педофил точно дето никой няма да страда за него е баш убиеца. Удобно самоубит с пистолет със заглушител ? Освен това и удобно в близост до трупа ми дрехи с всичкото нужно ДНК .... някак си подпалването на тютюневите складове от клошара беше по-лесно за преглъщане
  • 6 onq s konq

    19 13 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    И ас тека мислим колега Холмс !

    Коментиран от #9

  • 7 Гост

    74 5 Отговор
    По - големи глупости не можаха ли да измислят.
    Безсилието на полицията е очевадно.
  • 8 Бесен Язовец

    12 26 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Скрий се бе филмар! Като ти слушам фактите дето вадиш срещу руснаците си гола вода с логиката
  • 9 Шерлок Холмс

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Нали
  • 10 Гост

    84 7 Отговор
    Пълни глупости.
    Ако майка ми отиде да разходи кучето и не се прибере до половин час , логично е да отида да я потърся. До тук добре. Но също е логично ако не я намеря и кучето се върне само , да се притесня и да звънна в полицията. Вие твърдите ,че те са я търсили в гората и като не са я намерили са решили да се приберат във вкъщи и да празнуват. Е тук няма логика във вашата теза господин Борислав Сарафов . И във един друг сайт коментирате ,че си е направил сам заглушителя за пистолета. Бихте ли ми обяснили как по дяволите се прави заглушител в домашни условия без необходимото оборудване. Мога да ви кажа ,че тезите предположени от по голямата част от потребителите тук са по логични от вашите. Да напрвите на глупаци 100 човека добре , ама да правите на идиоти половин България е меко казано обида към нас.

    Коментиран от #11

  • 11 Сарафов

    6 27 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    На тебе пък кой ти е казал че са празнували?

    Коментиран от #12

  • 12 Гост

    38 2 Отговор

    До коментар #11 от "Сарафов":

    Казвам го хипотетично. Според версията на господина са я търсили и са се прибрали , но не са звъннали в полицията да съобщят ,че е изчезнала.

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Сарафов

    9 34 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Ама то точно заради тези хипотези от хлебари и бозаджии стана тая истерия!

    Коментиран от #17, #40

  • 14 Сарафов

    10 19 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Еми може да са решили че си е била камшика с любовника и толкова що ше занимават полицията

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Azzz

    60 2 Отговор
    Само тъп, ама наистина мноооооого тъп полицай може да продължи да лъже така безочливо и да си мисли, че някой продължава да му вярва. Много филми гледате, момченца в незаслужени униформи и пагони. Бъдете сигурни, че убития Росен ще бъде не погребан, а кремиран, така че ако някой случайно след години се сети отново за експертиза, да няма как да я направи.
  • 17 ха-ха-хаааа....

    44 4 Отговор

    До коментар #13 от "Сарафов":

    Пич хлебари и бозаджии работят в МВР така да знаеш.
  • 18 Пророка М

    20 2 Отговор

    До коментар #14 от "Сарафов":

    Може и за Марс да са решили,че е отишла и са си легнали.
  • 19 глупак

    50 8 Отговор
    Ало мафията ГЕРБ докога ще льжете хората. Кви почистване на кьщи бе льжци. Избито е едно мафиотско семейство. Това е всичко. Порьчка, убийци и един удобен за властта виновен. Тези Герберчета наистина взеха народа за много глубав
  • 20 Обективен

    45 2 Отговор
    И нито дума за собственика на вилата или пък на чие име е регистрирана сим картата или колко точно патрони са изстреляни ?Всяка една от жертвите с колко куршума е убита и в коя част на тялото са попаднали?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 невярващия

    37 0 Отговор
    Толкова съшито с бери конци че и внуците ми не повярваха. А те са на 1 3 4 5 години.
  • 23 Кавал

    4 1 Отговор
    https://news.plovdiv24.bg/768420.html
  • 24 Тодор

    49 1 Отговор
    Интересно,защо все тая снимка на Росен Ангелов се показва,която не е актуална,защото е правена преди 20 години!Може би,защото на нея прилича на престъпник?
  • 25 Фактите

    29 1 Отговор
    Локацията на един мобилен телефон може да бъде открита за отрицателно време. Колко време е трябвало на полицията да го засече? Телефонът негов ли е бил? Наистина?! Ако пък не, на чие име е била регистрирана картата и как са стигнали до нея? Хронологията на обажданията му е била изтрита? И какво от това? При поискване от мобилния оператор полицията може да получи тази хронология. И тоя извършител е гледал да убие всички, които можели да кажат нещо за връзката им, за да заличи всичко и след това потхвърлил бележника/дневничето, в който/ето се споделя за връзката им. И това дневниче Кети взела по време на разходка с кучето?
  • 26 гост

    9 17 Отговор

    До коментар #1 от "Гнида":

    X5 звучи тежкарско ама да не забравяме, че беше 15 годишна кошница за под 10 хиляди.

    Коментиран от #28

  • 27 Колело

    27 2 Отговор
    В следващата статия ще четете какво са си говорили Росен и Кети след секс последният път, в който са били заедно, нали, Мария;)
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Българин

    48 2 Отговор
    На тези щуротии може да се върже оня с коня и бесния язовец! Явно си мислят че всички сме като тях с основно образование и то с мъка изкарано от шестия път!!!Каква е тази тъпотия че си е бил изтрил хронологията на телефона????????????????????????????????????????????????????????????Всеки оператор в България ще представи подробна информация за всички входящи и изходящи разговори + локация на коя клетка си бил !!!!!ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ НА ТЕЗИ ДЕТО ВИ ИЗБРАХА!НЕ СМЕ ЛУМПЕНИ!Или за да ви е още по-гот че смятате народа за луд и необразован утре ще напишете че освен че си е направил заглушител от маслен филтър е успял с въздушен филтър да елиминира хронологията си към оператора? ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ МАСКАРИ!НИЕ ВИ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ!СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!
  • 30 qqqqq

    14 3 Отговор
    Който не вярва е червен.
  • 31 гост

    26 3 Отговор
    Не за първи път помагачите на мафията подменят доказателства ,измислят скалъпени версий ,пробутват измислени свидетели и си мислят ,че ние Българите сме балъци . НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО !!!
  • 32 st456

    18 0 Отговор
    Чистачи идвали ли са в къщата след убийствата? Контролните изстрели от кого са? А ревност към дъщерята имало ли е от някого?
    Проверихте ли на всички телефоните и интернет - профилите?
  • 33 Бай Ким

    22 0 Отговор
    Човекът ударя една злобарка и се застрелял!Чи и децку порну знайти чи гледал! И аз бонака толкоз години да гласувам за вас!
  • 34 МММ

    15 0 Отговор
    А бе, някой от Вас видя ли дупката в слепоочието на самоубиеца? Аз не!

    Коментиран от #39

  • 35 Лапнишаран

    7 9 Отговор
    Я пък вервам на полицията!
  • 36 Гост

    31 2 Отговор
    Щом толкова лесно се заличават телефонните разговори, към края на месеца ще ги изтрия и фактурата ми ще бъде на нула.
  • 37 Про

    24 1 Отговор
    А б е убил 6 човека...ще се направим че ви вярваме а ма това че не е дръпнал да бяга от местото на престъплението и е чакал да го хванат и че понеже не са го хванали е решил да се самонакаже ..това направо е обидно за зрителите и читателите ....по тъпа версия не можахте ли да измислите....и защо няма опровержение за набеждаването на Гербераския син за убийството ...
  • 38 Коби

    27 2 Отговор
    Хахахах са па кети била чистачка и ходила на работа с бмв хъ 5 хахахахахаххахаах а я па съм продавач в билата и пристигам с бентли охрана и шофер хахахахах
  • 39 Коби

    14 1 Отговор

    До коментар #34 от "МММ":

    Он сигур вече е кремиран та никои нищо да не види хахахах пък и у медиите не се пуштат такива снимки щот са мноо страшни
  • 40 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Сарафов":

    Ами то заради такива промити мозъци като тебе сме на тоя хал.
  • 41 Ощърбий

    5 1 Отговор
    Местим си го у другио крачол!
    Ритуално!
    Толкоз по въпроса!
  • 42 ТЪП ли

    14 0 Отговор
    С тези просмуканици ,този шапкар съвсем официално ми налага ,че съм идиот!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Местен

    16 0 Отговор
    Всички знаят че в този район има Враждуващи ВЪОРАЖЕНИ Нарко Банди.

    Провалена Нарко Зделка за Милиони с Тира на Неделчо това е причината за масовите Растрели в тази Къща това е за липсваща пратка с ДРОГА.

    Първи е Убит Росен Ангелов после Другите заради Провалена НАРКО ЗДЕЛКА Това е ИСТИНАТА .

    Коментиран от #50

  • 45 ГОСТ

    12 0 Отговор
    Росен Ангелов е Застрелян първи с 5 куршума в Главата.
  • 46 Гост

    10 2 Отговор
    Бла бла.. ни сме маймуни и вярваме ва всичко каквото измислате..
  • 47 Глупости

    15 0 Отговор
    Хронология на обажданията може да се проследи от оператора.
    Установяване на местоположението може да се осъществи от оператора като се вземе справка за комуникацията от най-близката клетка с телефона на потребителя, за което не са нужни 4 дни да го намерят, а часове дори без СРС. Не знаех че има сайтове за детска порнография , това за мен е загадка. Някой виждал ли е такива сайтове, аз не съм!
  • 48 Vasik Atanasova

    4 6 Отговор
    айде стига вече сте писали глупости
    убиха го човека
    още не мирясахте
    росен росен

    Коментиран от #61

  • 49 КОЙ управлява МВР

    10 0 Отговор
    Това прозира зад тези глупости. Някой има властта да променя цели разследвания
  • 50 Зделка

    8 0 Отговор

    До коментар #44 от "Местен":

    НаркоЗелка или НаркоСделка ,че не мога да ви разбера?
  • 51 Мвр са кецанаци

    12 0 Отговор
    Смешници,видяха че весията им е мега жалка и скалъпена и са и пара вече се завърте,утре ще кажат,че с Кети и дрога са въртели с Росен,сигурно и това ще е причина.
  • 52 бобо

    12 1 Отговор
    Явно Сарафоа губи тренинг. Това не става и за сценарии на латино-сапунка.
  • 53 Guest

    11 2 Отговор
    Аз продължавам да задавам въпроса на кого е тази вила в "която се е криел" убиеца....ако е той изобщо...???
    Това е много тъпа версия за мен поне!!
    Тази Кети - домакинята я няма няколко часа....джипа го няма точно преди нова година....и няма да се обадят в полицията?
    Не разбрах защо ще се връща и ще убива всички?

    Коментиран от #59

  • 54 656

    7 0 Отговор
    Някаква по умна история не можахте ли да измислите. Убиеца е друг
  • 55 Патриот

    8 0 Отговор
    Ама тия от МВР още си мислят, че някой им вярва на глупостите?
    Нацията още не е станала от идиоти, както им се иска на управляващите.
    То е ясно от самото начало, че човека и набеден и ще бъде самоубит или убит по време на съпротива при арест, за да не говори.
    това го писах още по време на преследването му.
  • 56

    10 0 Отговор
    Каквито и простотии да чуем сега този на снимката НЕ Е УБИЕЦА.Полицията се опитва да лови с трици маймуни.
  • 57 Местен

    5 2 Отговор
    Росен Ангелов не е Убиеца -намерен е мъртъв на 30.12.2017.

    Росен Ангелов е Прострелян с 5 Куршума в Главата.
  • 58 Кмета

    5 1 Отговор
    Провалена нарко зделка за Милиони евро от НЕДЕЛЧО. Защо нищо не пишат за наркотрафиканта НЕДЕЛЧО с червения Тир.

    Тира на НЕДЕЛЧО е Последен Модел струва МНОГО ПАРИ. ОТКЪДЕ Е СЪБРАЛ ДА ГО ЗАКУПИ ТОЗИ СКЪП ТИР.
  • 59 Само гост

    4 1 Отговор

    До коментар #53 от "Guest":

    Прав си, но тия въпроси са за корумпираната полиция а не за читателите.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Анонимен

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Vasik Atanasova":

    Стига вече повдигайте кокалите на тези убити хорица..балабар с Росен..Тук се прикриват много пари ..наркотици..власт явно мафията има пръст..Такива яке мъже в къщата и да бъдат убити като пилета от един мъж като Росен както го представят...глупости и смешки...ами никой ли няма телефон в тая къща да потърсят полиция ...помощ???и това куче убито ..защо??Така и се разхожда между нас истинския убиец....ненаказан...Цял Балкан претърсиха а то Росен на 500 метра ...явно търсиха наркотиците...и убихте човека ...изкарват народа серсеми ..ама чак пък....айде стига....
  • 62 истинко

    1 0 Отговор
    Някой май е гузен че е самоубил човека и пуска тъпи и нереалистични версии! А може би не е гузен, а иска да ни заблуди?!
  • 63 gost

    0 0 Отговор
    61 напълно прав! Това е екзекуция на цяло семейство/ вкл.1 външен попаднал на неправилното място в неправилния момент/. Тук става въпрос не просто за пари, а за мноого пари на заловена инвестиция в незаконян бизнес!
  • 64 Гост

    0 0 Отговор
    Тоя дърт кошник Х5 от 2002-2005 може да си го позволи всеки трети българин. Стига сте дрънкали глупости. Ясно е, че тоя е издрънчал и ги е упуцал за едната глупост.
  • 65 чаика

    0 0 Отговор
    немам думи на кого да вервам.имаше 1 зародозрян и това е.ТЪПО А