Last news in Fakti

11 Януари, 2018 18:47 5 323 8

Полицаи и затворник спретнаха истински екшън в Стара Загора

  • затворник-
  • полицаи

31-годишен затворник, пуснат в отпуск е задържан, след няколкочасово преследване по улиците на Стара Загора и край града, съобщиха от МВР.

Вчера към 8.30 часа, на ул."Индустриална" пътни полицаи подали сигнал за спиране на шофьор на лек автомобил "Rover", с английски регистрационен номер.

Водачът обаче не се подчинил и с висока скорост предприел застрашаващи маневри, за да избяга от последвалия го полицейски автомобил с включени светлинни и звукови сигнали. Беглецът навлязъл в насрещното движение по бул. „Патриарх Евтимий“, излизайки от града се отправил към село Сливито. Там на черен път колата аварирала и мъжът избягал.

Около 13 часа обаче той е задържан. Установена е самоличността му – 31-годишен мъж от село Дъбово. Изяснено е още, че в момента той излежава присъда в затвора в Стара Загора, но ползва отпуск.

При извършен оглед на автомобила са открити множество ВиК части, за които е установено, че са откраднати от работилницата на затвора. Освен това, се оказало, че затворникът е шофирал в едногодишен срок от наказание за управление на МПС без книжка. Резултатът от теста за употреба на алкохол е отрицателен.

По случая е образувано досъдебно производство, а мъжът е приведен в затвора.

При гонката из улиците на Стара Загора са нанесени щети по няколко автомобила, които са били ударени, съобщиха пред Дир.бг потърпевши собственици.

От полицията в Стара Загора обаче нямат официална информация за това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    32 1 Отговор
    Ееееее.аси и от затвора се краде
  • 2 Атанас

    24 5 Отговор
    Затворник в отпуск на свобода ? Е няма такава държава ! Следва седморно убийство.

    Коментиран от #5

  • 3 Кавал

    9 1 Отговор
    Хахахахахаха
  • 4 !!!!!!!!!

    17 0 Отговор
    Затворник да си! Аз работя в ресторант и нямам отпуск.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 3500000

    4 0 Отговор
    А как ги е изнесял тези части че там не пазят ли
  • 7

    1 0 Отговор
    Затворник в отпуска и откраднал части от работилницата в затвора. Как ги е изнесъл е въпроса и как така е в отпуск? Според мен никой затворник не трябва да излиза от затвора докато не си излежи присъдата, но закони какво да се прави. Трябва да се ,,спазват'' . Много затворници излизат в отпуска и не се връщат, и размотават полицията. За невърнал се затворник при хващането му трябва да има наказание. Това не е цирк да се размотават властите, да ги пускат в отпуска и да правят каквото си искат, а кой ги знае докато е в отпуска да не направи някакво друго престъпление, затова да си седят там докато не си излежат присъдата. Това е моето лично мнение!!!
  • 8 Старозагорец

    1 0 Отговор
    Най интересното в , че двамата полицаи дето са го гонили ся чакат да ги наказват щото затворника в опитите си да избяга се в мъчел да ги избутва извън пътя и в насрвщното . Демвк хванали го ама няма значение кията ударена и ся наказания за тях......