Last news in Fakti

15 Януари, 2018 12:40, обновена 15 Януари, 2018 12:55 2 508 3

Спипаха 780 литра нелегална ракия в Бобошево

  • нелегална ракия-
  • бобошево

780 литра домашна ракия без документи за платен акциз задържаха митнически служители при проверка в частен дом в кюстендилското село Бобошево на 09 януари 2018 г.

Митническите служители са открили ракията в мазето на частен дом. Домашният алкохол е съхраняван в 25 пластмасови туби с различна вместимост, а общото му количество е 780 литра. В рамките на проверката собственикът на имота не е представител документи за платен акциз.

Образувано е досъдебно производство по описа на Митница Югозападна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi

    15 3 Отговор
    Изгорили човечецам и се радват на тъгата му и защо????
  • 2 Я изкарай Гано

    14 0 Отговор
    Държава Мащеха. Ей такива му служат на Тиквата - 100% дебили на държажни постове.
  • 3 незнайко

    10 0 Отговор
    Ако наистина е сварена ракия от плодове или грозде това е много труд! Жалко за това! Но ако е направена от етилов алкохол и есенция, тогава е за наказание и конфискация.