Last news in Fakti

16 Януари, 2018 11:24 2 920 4

Пиян шофьор блъсна и влачи полицай с колата си

  • пиян-
  • полицай-
  • влачи-
  • кола

Случаят е докладван на дежурен прокурор

40-годишен шофьор от Ветово, задържан с 1,69 промила алкохол, блъсна и влачи с колата си един от полицаите, спрели го за проверка.

Вчера в 01:50 часа автопатрул на РПУ - Ветово е спрял за проверка лек автомобил "Опел Комбо“, управляван от 40-годишен мъж от града, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Русе.

Водачът е бил изпробван за алкохол с техническо средство, при което уредът е отчел наличие от 1.69 промила алкохол в издишаните въздушни пари. Веднага след това мъжът се качил в колата си и е потеглил. При опит да бъде спрян от полицейски служител, шофьорът не спрял, а е ударил с колата униформения и го влачил.

При медицински преглед е установено, че на служителя е била причинена контузна рана на дясна предмишница.

По случая е образувано досъдебно производство. Случаят е докладван на дежурен прокурор. Работата по него продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината винаги боли

    5 2 Отговор
    Проблема е на проверяващите,те отдавна си създадоха тези камикадзета със подкупите, който приемаха със отворени обятия и заели партерна поза.Да им е честито,новото поколение!!!!
  • 2 Чоки 13

    3 2 Отговор
    Ее браво само така
  • 3 Антисемид

    2 0 Отговор
    За тези от Ветово само самолет с напалм може да ги оправи.
  • 4 Uflaf

    3 0 Отговор
    Така си създадоха сами проблема ,че вече прикриват когато ги бият цигани. Преди ден -два В Синдел е ударен полицай с брадва в рамото ,защото циганина не е умерил врата .Завъртял се е полицая и се прикрил с рамо. Опит за убийство ,но за да не се изложим пак с допуснатото благодарение на кметове и полицай безчинства и безнаказаност на избирателите - ни дума ,ни стон. Мълчим като железо. А иначе за банално нещо става въпрос. Искат да спрат кола за проверка,шофьора бяга в Юнак и се изплъзва за момент и на връщане го виждат в Синдел. Да ама той вече си е в неговата собствена територия ,която за циганите е всичко на територията на Аврен ,вкл. и вашия двор. И да бяха само тези избиратели от Синдел , а то и Дъбравино и Гроздево . Въобще тази линия от Суворово -Девня, Синдел и другите две по възможност да се избягва за замръкване с камион с товар. Не е само северозапада , а и североистока е така ,при това с изтървани новобогаташи цигани с лъскави коли и без книжки.Личи си по шофирането и младите им брадясали мутри.