Last news in Fakti

17 Януари, 2018 15:40 3 815 0

Любо Гребеца ще доизлежи присъдата си в затвора

  • любомир димитров-
  • наглите-
  • любо гребеца

На члена на "Наглите" му остава по-малко от година зад решетките

Любо Гребеца ще доизлежи присъдата си в затвора - 1

Софийският градски съд отказа да пусне от затвора предсрочно Любомир Димитров-Гребеца, член на групата за отвличания "Наглите".

Към настоящия момент Димитров е излежал близо девет години от присъдата си. Остава му по-малко от година. Администрацията на затвора смята, че Димитров не се е поправил. Има риск той да извърши друго престъпление. Той е подсъдим и за двойно убийство-дело, което още не е приключило.

На това становище е и прокуратурата. Димитров не се съгласи с казаното и поиска са бъде пуснат предсрочно от затвора. Това е поредното искане на Димитров да излезе предсрочно условно от затвора от половин година насам, но досега молбите му не бяха удовлетворени. Гребеца е подсъдим и по друго дело за 2 убийства.

По-рано днес градският съд пусна предсрочно на свобода Васил Маникатов. Той е сочен за една от жертвите на групата за отвличания "Наглите". Двете решения на съда не са окончателни. Последна дума има апелативната инстанция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА