Last news in Fakti

19 Януари, 2018 09:43 1 842 2

Трима мъже са задържани за телефонна измама в София

  • белезници-
  • измама-
  • телефон

Операцията е на ГДНП, СДВР и ОДМВР – Пловдив, проведена е под ръководството на Районната прокуратура в Пловдив

Трима мъже са задържани за телефонна измама в София - 1

Трима мъже са задържани за телефонна измама в София. Това съобщиха за Факти.бг от пресцентъра на МВР.

Операцията е на Главната дирекция „Национална полиция“ (ГДНП), СДВР и ОДМВР – Пловдив, проведена е под ръководството на Районната прокуратура в Пловдив.

Задържаните са Б.М. /48 г./, Д.С. /35 г./, криминално проявен с регистрации за кражби, измами, изнудване, хулиганство и осъждан, и П. П. /54 г./ и тримата от София. По случая е образувано досъдебно производство в ОДМВР - Пловдив.

Двама от мъжете са задържани в паричния салон на Централната поща в столицата, в момента на получаване на инкриминираната сума, а третият, който се е явявал техен шофьор – пред сградата. Мъжете са действали по схемата „Събиране на дарения“, като са се представяли от името на заместник-министър.

При последвалите процесуални действия, у тях са намерени и иззети вещи и предмети, свързани с осъществяваната от лицата престъпна дейност. Установено е, че тримата са съпричастни и към друг подобен случай, в който са събирали пари от името на народен представител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еманципирайте се бе

    5 0 Отговор
    Отглеждате ромчета които ще бият децата ви и ограбват родителите ви, за убийствата по селата няма да говоря, то и медиите не говорят, глават в пясъка и .......

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Еманципирайте се бе":

    Прав сте, така е !