19 Януари, 2018 10:12 2 999 5

Жена предаде съпруга си в полицията

  • мъж-
  • пистолет

Срещу 37-годишния мъж имало издадена и ограничителна заповед

Жена предаде съпруга си в полицията - 1

32-годишна жена предаде в полицията собствения си мъж. Драмата се разиграла в пловдивското село Ягодово.

Жената се обадила на телефон 112 в събота и заявила, че в дома й има незаконни боеприпаси, които са собственост на 37-годишния й съпруг. Оказало се, че мъжът имал ограничителна заповед и няколко дни по-рано бил принудително отстранен от жилището, научи TrafficNews.bg.

След проверка станало ясно, че мъжът има издадено разрешително за притежание на оръжие- пистолет "ТТ", който е иззет заедно с боеприпасите от полицаите. Намерени са 80 броя патрони, които са иззети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нищо не разбрах

    13 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: След проверка станало ясно, че мъжът има издадено разрешително за притежание на оръжие- пистолет "ТТ", който е иззет заедно с боеприпасите от полицаите. Намерени са 80 броя патрони, които са иззети.

    Единствено не стана ясно кое му е незаконното и защо са иззели оръжието при положене ,че човека го притежава съвсем легално ! ? Патроните са били за пистолета му

    Коментиран от #3

  • 2 BUck

    1 15 Отговор
    Браво на жената. Тъпото е ,че ще го пуснат срещу " подписка" . И е вероятно да отмъсти на жена си. Нооо ГРОБ мислят по въпроса - жената може да наеме телохранители от частните секюрити фирмички на бивши ДС -номенклатурчици. Е ,разбира се ,ако има пари.

    Коментиран от #4

  • 3 JEEP

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Нищо не разбрах":

    По закон, ако имаш разрешително ти се полагат 50бр. боеприпаси, от тях 5бр и оръжието се предоставят в МВР-служба КОС. След прострелка ти връщат пистолета, а от изстреляните патрони се запазват гилзи, проектили и т.н.
    т.е всичко над 45 броя е незаконно.
  • 4 Терзиев

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "BUck":

    А ти простьо как успя да го видиш това от лудницата в карлуково??? Да не би да са ти дали достъп до компа на лудницата /предполагам имате такъв/ или си свил смартфона на някой от докторите-я си кажи??? Не прочете ли статията, че е законно притежавн пистолет... Извикай някой по-малко луд от твоята стая да ти я прочете...
  • 5 onq s konq

    9 4 Отговор
    Тая после заслужава мъжат и да и натроши кофата.