Last news in Fakti

22 Януари, 2018 08:38 3 649 5

Издирваният под дърво и камък Венци Чикагото се появи в ефир

  • венци чикагото

Издирван от българското правосъдие сам се обозначи вчера в писмо, в което приканя предизвикателно институциите да си свършат работата и да го върнат в България, за да излежи присъдата си. Венцислав Ангелов, известен като Чикагото е осъден ефективно, но не е зад решетките, защото не може да бъде открит.

Самият той се включи рано тази сутрин в ефира на Нова телевизия и заяви, че се намира в Испания, във Валенсия и очаква българските власти да го намерят.

„Аз не се укривам. Публична фигура съм във Фейсбук пространството от не по-малко от 2 години. Аз съм осъден за приготовление за извършване на престъпление по чл. 356А. Аз съм локализиран от местните служби в Испания. Нашите служби знаят къде се намирам. Точно когато бях кандидат за кмет бях осъден”, коментира Венцислав Ангелов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    18 2 Отговор
    По глупаво,нахално и в същото време просто същество от държавен чиновник-НЕМА

    Коментиран от #2

  • 2 Митко

    26 2 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Според мен не си прав а човекът просто демонстрира колко са жалки и неефективни българските служби.

    Коментиран от #4

  • 3 Японеца

    14 3 Отговор
    Ако го издирваха Мосад, така ли щеше да се надува?
  • 4 Петър

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Митко":

    Е как да не съм прав,изгледай няколко разследвания на Господари на ефира или друго журналистическо разследване в което са замесени като страна държавни,общински служители или техни производни и ще видиш как не искат,крият се,мънкат и не могат да отговорят на елементарни въпроси свързани с тяхна грешка примерно,чак след няколко дена се навиват да застанат пред камера след като са измислили с началниците и други колеги каква глупост да им е оправдание

    Коментиран от #5

  • 5 Митко

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    Не бе, Петре, принципно съм съгласен с теб, просто в конкретния случай смятам, че този си е обикновен човек и показва на българските граждани за какви служби си хвърлят парите на вятъра - той сам си казва, че не се крие, службите в Испания, които трябва да имат връзка с нашите го знаят къде е, поства си във фейсбук т.е. може да бъде проследен и т.н. и въпреки че е с ефективна присъда нашите мързеливци и некадърници нехаят да си го приберат.