24 Януари, 2018 13:46 2 310 0

Откриха трупа на издирван пловдивчанин

  • издирван-
  • труп-
  • стефан найденов

Вчера около обяд труп на възрастен мъж е намерен край околовръстния път на Пловдив, в близост до разклона за Марково. След получен сигнал за лежащ край пътя човек, полицаи веднага са отишли на мястото и са констатирали, че тялото е на 76-годишен пловдивчанин Стефан Найденов, който е бил обявен за общодържавно издирване в края на месец октомври миналата година.

Читател на TrafficNews.bg е станал свидетел на полицейската операция по установяване на състоянието и самоличността на мъртвия.

"Човекът лежеше по очи с главата към канала, краката към пътя на отбивката за Марково до Коматево. Имаше полиция и 5-6 човека.", разказа той.

От състоянието на трупа, медиците са направили заключение, че той е издъхнал преди дни. След първоначалния оглед не са установени следи от насилствена смърт. По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Работа по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА