Last news in Fakti

27 Януари, 2018 15:49 5 706 20

Убийците на клошаря във Варна имитирали Брус Лий и Джеки Чан

  • клошар-
  • убийство

Двете деца, които убиха от бой 53-годишния бездомник Красимир Куртев - Куритото, са признали пред разследващите, че имитирали любимите си екшън герои като Сталоун, Жан Клод, Брус Лий и Джеки Чан, пише "Телеграф".

Хлапетата постоянно гледали китайски екшъни с много каратистки изпълнения и така решили да заснемат собствена филмова продукция с телефоните си. За целта набелязали и жертвата - клошарят Куртито, който събирал всякакви вехтории из Варна и ги предавал в пункта за изкупуване на отпадъци във Владиславово, който е недалеч от най-голямата циганска махала на морската ни столица.

13-годишният Камен Михайлов, 14-годишния Денис Живков и още двама техни връстници на 13 и 14 години решили да нападнат клошаря и да заснемат как го смилат от бой.

От прокуратурата обясниха, че след разпитите на учениците в побоя е изяснено, че Денис и приятелят му Камен са показвали "сила и мъжество", налагайки с голяма жестокост, с юмруци и ритници беззащитната си жертва, а другите две момчета гледали, като едното снимало с телефона си кървавата саморазправа.

Малките момчета са дебнели от няколко дни клошаря, нападали са го два пъти, но третият път вече е бил фатален, тъй като му нанесли жесток побой до смърт. Куртито е ритан и блъскан по главата, а по тялото му е скачано трупешката.

До такава степен са успели да му счупят ребрата, че те разкъсали вътрешните му органи и това е причината за смъртта му.

Клошарят бил тих човечец, смазан от живота и стигнал до дъното.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Насах

    47 0 Отговор
    На гилотината!
  • 2 Гост

    39 1 Отговор
    Трепане!
  • 3 Сопата липсва,сопатаа....

    63 0 Отговор
    Аз предлагам да играем на Хитлер и Аушвиц с тия паразите.И понеже са малолетни да вземем и родителите им.
  • 4 Kcaniba

    14 23 Отговор
    Проблемът не е в конкретно тези 4 деца на по 13-14 години!!!
    Процлемът е повсеместетин и е глобален!!
    Тези които са обществото - родителите, училището, комшиите, псувните и агресия по светофарите.
    Те са жертвите, виновниците сме ние!!!

    Коментиран от #14, #16

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 lol

    15 0 Отговор
    по 1 шамар на всички и ще заспят доживот
  • 7 Бат Саше

    52 4 Отговор
    Спрете да наричате тези цигански изчадия деца! Дете звучи чисто и свято. Повечето цигани на 14 са нагли престъпници, имат деца и са завършени паразити.
  • 8 Любен

    16 0 Отговор
    Тъй като закона не може да им налага присъдата ,която им се полага да осъдят майката и бащата а децата да бъдат настанени в поправителни домове.
  • 9 гост

    25 0 Отговор
    Сега ще тренират да са булки на Джеки Чан и Брус Лии в затвора
  • 10 990

    16 3 Отговор
    АЗ СМЯТАМ ЧЕ ТОЗИ СЛУЧАЙ ЩЕ БЪДЕ "КАПКАТА" С КОЯТО ЩЕ ПРЕЛЕЕ ЧАШАТА, ДОСЕГА В БГ НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ ТАКАВА ЖЕСТОКОСТ, ПОНЕ БЪЛГАРИ НЕ СА СПОСОБНИ НА ТАКОВА НЕЩО, НЕ ПОТУЛВАЙТЕ СЛУЧАЯ ЩОТО ИМА ДОСТА ДРУГИ ТАКИВА НЕОГЛАСЕНИ
  • 11 990

    22 1 Отговор
    АКО БЯХМЕ В ИНДИЯ ИЛИ ПАКИСТАН, ОТ КЪДЕТО ПРОИЗХОЖДАТ РОМИТЕ, СЕГА ЩЯХА ДА СА СЕ СЪБРАЛИ СТО ЧОВЕКА И ДА СКАЧАТ ВЪРХУ 13 И 14 ГОДИШНИТЕ "РОМЧЕТА" А РОДИТЕЛИТЕ ИМ ЩЯХА ДА БЪДАТ УБИТИ С КАМЪНИ
  • 12 Убийте мангалите мръсни

    18 1 Отговор
    СМЪРТ!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Силвестър

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    Така е, всички сме виновни, без значение че нямаме пряка, или дори косвена връзка с случилото се...Всеки ден всеки от нас влияе на околните, и случващото се е просто проекция на колективната ни същъност. Явно здравомислещи хора не се стараем достатъчно да подобрим обществото, защото би било абсурдно да кажем, че слабоумните хора усърдно работят по деградацията, нали така. А сега се замислете дали сте от 1-вите, или от 2-рите(слабоумните), на мен ми се ще да съм от 1-вите, но като погледна какво съм постигнал, и осъзнавам че съм от вторите..важното е да имаме желание за промяна!
  • 17 Влади

    11 1 Отговор
    Циганите са изключително жестоки. Нямат милост към животните си (коне, магарета), а сега при тази слободия и ненаказаност, прилагат жестокостта си и към хора. Колко станаха вече убийства на стари, беззащитни хора, на студентката в Търново и много други. ДОКОГА?????
  • 18 Да бъде смърт

    5 1 Отговор
    За органи
  • 19 Vasik Atanasova

    7 0 Отговор
    така е казал да говорят адвоката им
    на тези изроди
    искам 4 мата да ми скочат на мене
    и някой да снима
    да видим 2 серия на филма
    как сталон джеки чан брус ли и ван дам ядът бой от мене
    такава измет не заслужава да живее
    затвора не оправя хората напротив озлобява ги
    те ще излязят и пак ще вършат престъпления
    а най вероятно въобще няма да лежат
    нападнали един безпомощен мъж
    мърши
    СМЪРТ

  • 20 Иво

    3 1 Отговор
    Най-голямата махала не е във Владиславово.Недейте да пишете глупости.Живея в този квартал Максуда и Розова Долина са много по-големи.