Last news in Fakti

28 Януари, 2018 08:25 2 716 14

Пребиха лекар в Свищов

  • свищов-
  • пребит лекар-
  • пациент

Пострадалият е с контузии по лицето и с комоцио

Доктор от общинската болница в Свищов е бил нападнат и пребит снощи.

Пострадалият е д-р Иво Караджов. Той е специалист "Вътрешни болести" в свищовската болница. Инцидентът е станал около 19 ч., малко преди д-р Караджов да застъпи за нощна смяна във вътрешното отделение на болницата, съобщава bTV.

По първоначална информация медикът бил нападнат от разгневени близки на пациент. Пострадалият лекар е с контузии по лицето и с комоцио.

Колегите му са подали сигнал в полицията. По случая се води разследване под наблюдението на Районната прокуратура в Свищов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дунав

    8 3 Отговор
    Орки?

    Коментиран от #3

  • 2 ДДД

    11 1 Отговор
    лекари ще бият ами
    няма да бият министри
    нали са на тяхна страна
  • 3 ГОСТ

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дунав":

    не сигурно са разгневени примерни данъкоплатци
    или 70 годишни пенсионери
  • 4 Хипократ

    8 0 Отговор
    80% от лекарите са съсредоточени в елитни клиники вкл. частни столицата, големите градове и частпром. Месечно докарват 5-10-20-30 х.лв. Кой колкото може. Те работят с подбрани пациенти и тях не ги бият. Онези 20% са на първа линия. Те въртят здравеопазването на масовия пациент. И го правят за 600-800-1000 лв. Затова ги бият. Нещата може да се оправят с протести. Но кои лекари ще излезнат на протест. Онези 80% ли? Ха-ха-ха...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 недостъпно здравеопазване

    13 3 Отговор
    Щом са го били значи не е лекър а кръвопиец , почти всички са станали такива.

    Коментиран от #7, #8, #11

  • 7 Никито

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "недостъпно здравеопазване":

    Говоря на всички, но най-вече на "Недостъпно здравеопазване"!Слушай ме внимателно, пич и печелиш обезателно..Познавам лично д-р Иво Караджов от много години, и семйството му също..Много съвестен, отговорен и добър човек!!!Така, че ИЗОБЩО няма нищо вярно в коментара ти..Дано по-бързо да бъдат хванати и наказани извършителите на това гнусно деяние!Отиваш на работа и те пребиват-Боже, накъде върви нашата България!!!Иво, с тебе сме, брат!Никога няма да те оставим така..
  • 8 Никито

    3 4 Отговор

    До коментар #6 от "недостъпно здравеопазване":

    И защо те застанеш смело тук, със своето име?Пак ти казвам-мери си приказките и без да знаеш как стоят нещата-НЕ ПИШИИИИИИИИ!Д-р Иво Караджов е един много свестен човек, голям професионалист и голям добряк!Има съпруга Мая и дъщеря Йоана /студентка в София/..Господ да накаже изродите, посегнали на здравето му и то по време на дежурство!
  • 9 Никито

    3 2 Отговор
    Всички доктори първо ти гледат кесията а после болежките
  • 10 Никито

    3 3 Отговор
    Този доктор не казаха ли че убил пациент преди седмици.
  • 11 Сени

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "недостъпно здравеопазване":

    Познавам лично д-р Иво Краджов и смея да твърдя, че той нито е конфликтна личност, а най-малко кръвопиец! Той е достоен човек, който има не малко години зад гърба си. Мога само да кажа, че не би сторил нещо, което би наранило по някакъв начин близките за починалия пациент. Тези, които са от Свищов и са посещавали нашата болница, знаят че навсякъде има плакати, на които са изобразени пациент, няколко медициндки сестри, от които едната е жестоко пребита. Моля всички, които не познават лично доктора да не коментират...😉
  • 12 Бай Добри

    2 2 Отговор
    Добре де,мене защо не дойде някой да ме пребие?Чакам ли чакам...И никой не идва
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.