29 Януари, 2018 14:14 17 868 15

Жестоко убийство на млада жена потресе Троян

  • убийство-
  • жена-
  • троян

Съпругът на загиналата с прободни рани в корема

Жена на 35 години е била открита мъртва в семейния й апартамент в Троян, съобщиха от ОДМВР - Ловеч. 38- годишният й съпруг е задържан по подозрение, че при семеен скандал е причинил смъртта на жената. Зверското убийство се е случило в троянския квартал жк. „Лъгът“ в блок 5.

Мъж е заклал по изключително брутален начин своята съпруга. Тя е починала още в апартамента, информира и troyanpress.com.

35-годишната Красимира К. е била намушкана 26 пъти с нож, съобщиха от прокуратурата.

Сигналът за убийството е получен в РПУ-Троян около 2.35 ч. в неделя. В полицията се е обадил самият убиец - 38-годишният Георги К.

На място незабавно е изпратен полицейски екип, който е открил мъжа с прободни рани в коремната област, а 35-годишната му съпруга Красимира е намерена мъртва в коридора на семейния апартамент.

При огледа по тялото на младата жена са преброени 26 прободни рани. Красимира е била убита от съпруга си след семеен скандал.

Първоначално Георги К. е откаран в болнично заведение, а по-късно е арестуван.
С постановление на наблюдаващия прокурор, 38-годишният мъж е привлечен в качеството на обвиняем за умишлено убийство и е задържан за 72 часа.

Под ръководството на Окръжната прокуратура в Ловеч се извършват действията по разследването – огледи на произшествието, разпити на свидетели, назначават се експертизи.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    43 5 Отговор
    За съжаление, българската семейна единица се разпада!
    Това е основата на всяко здраво общество!
  • 2 Гост

    17 12 Отговор
    американска мода

    Коментиран от #5

  • 3 Бай Борко

    42 3 Отговор
    Сега ще започнат да се тиражират всякакви такива случаи, само и само да се покаже колко ни е нужна Истанбулската конвенция. А всъщност нашите пазители на закона не са си свършили работата. Никакви конвенции няма да променят некадърната полиция и липсата на грижа за семейството от държавата. ИК няма да се погрижи за семействата - тя е против тях.

    Коментиран от #9

  • 4 CDU

    22 4 Отговор
    Жената се е прибрала пияна и се е опитала да заколи спящия й съпруг, това й е редовна практика, не че това оправдава действията на мъжа й.

    Коментиран от #6

  • 5 мунчо

    8 12 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Руски патент!
  • 6 Няма оправия

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "CDU":

    Логично!Те жените се пропиха!Вече се опитват и да бодат с ножове.Отнеха и единствената мъжка работа.Какво ли ще стане когато получат и правата да ползват безнаказано и ножове и пушки за самозащита от съпрузите си????

    Коментиран от #7

  • 7 Гост

    15 2 Отговор

    До коментар #6 от "Няма оправия":

    Щом приемат конвенцията, жените щом заспим и ще ни опитват с вибратор, натам отиваме!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гошо

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Борко":

    За каква грижа за семейството от държавата говориш? За семейството се грижат индивидите в това семейство. Ако очакваш държавата да ходи след теб и да ти бъде като майка, имаш объркани разбирания за ролята на една държава. Има нещо, наречено индивидуална отговорност - всеки от нас кове собствената си съдба.
  • 10 пълен

    3 7 Отговор
    Изрод. Убива и слет това вика полиция. Вероятно смята ,че е невинен
  • 11 Истамбул

    2 3 Отговор
    Когато се приеме истамбулската конвенция, изведнъж ще секнат престъпленията от ревност, вместо 30 намушквания с нож изведнъж ще спаднат на 10.Смъртното наказание съществува още в САЩ.
  • 12 Лошо лошо

    2 2 Отговор
    Този е казал на жена си ,че е джендър и тя го е боднала с ножката....после тя му е признала че е спала с комшията и още няколко негови приятели и така....
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Марци

    2 0 Отговор
    Абе като цяло, историята е малко странна.Аз недоумявам как мъж с няколко прободни рани в корема,ще успее да намушка толкова пъти жена си?