29 Януари, 2018 20:30 3 050 0

Откриха мъртва българка на критски плаж

  • българка-
  • крит-
  • удавена

Близките се съмняват да е самоубийство

Откриха мъртва българка на критски плаж - 1

Труп на жена е изплавал на плажа гръцкия град Ретимно на остров Крит вчера сутринта. Предполага се, че жената е починала още в петък. Това пише гръцкият сайт cretapost.gr.

Тялото е било изхвърлено от морето, а разследването на местната полиция се установило, че починалата е 50-годишна българка. Тя отскоро била жителка на крайбрежния град.

Жената е със среден ръст и кафява коса, а когато полицаите намерили тялото й, била облечена с бяла жилетка. След извършената аутопсия се оказало, че причината за смъртта на жената е удавяне и не са открити следи от насилие.

По непотвърдена информация загиналата се казва Марияна и е от врачанското село Попица. Близките й още на са прибрали тялото й от моргата, тъй като нямат финансовата възможност, но се съмняват причината за смъртта й да е удавяне. Те подозират, че в трагичната история е замесен българин, с който тя имала връзка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА