30 Януари, 2018 11:21 3 090 8

Убиецът на Красимира действал при самозащита?

  • убийство-
  • жена-
  • троян

Мъж закла брутално съпругата си, след като я намушка 26 пъти с нож. Шест пъти острието се забило фатално в сърцето и корема на Красимира Колева, която издъхнала от раните си за броени минути.

Касапницата се разиграла около 2:30 часа в понеделник в апартамент в квартал „Лъгът“ в Троян. 35-годишната Красимира и Георги на 37 години били разделени, но нямали фактически развод.

Убиецът имал забранителна заповед да я вижда, съобщава „Телеграф“.

Заповедта да доближава жената Георги нарушил в понеделник. Няма взломяване на бравата, така че смятаме, че тя го е пуснала“, обясни участник в разследването.

Според запознати жилището, в което е станало престъплението, е собственост на Георги, но там живеела съпругата. Предполага се, че минути преди убийството двамата са се скарали. Около 2:30 часа мъжът звъннал на телефон 112 и съобщил, че май е убил Красимира.

Пристигналите на мястото полицаи и лекари констатирали смъртта на Колева. Тялото ѝ било открито в коридора. Георги също имал две рани от нож по корема. След като са били обработени в болница, е бил преместен в следствения арест за 72 часа.

Неговата версия е, че в нощта на престъплението жената се прибрала пияна. Той ѝ направил забележка, а тя взела ножа и започнала да му нанася удари. В схватката успял да ѝ вземе хладното оръжие и на свой ред започнал обезумял да забива острието. Твърдял, че, ако не го е направил, тя щяла да го убие.

Експертизи и разпити на свидетели трябва да докажат дали тази хипотеза отговаря на истината. Не се изключва и предположението след като е осъзнал какво е направил, мъжът да се е опитал да се самоубие, тъй като в полицейската практика има подобни случаи. При огледа не са констатирани рани по ръцете на Гергана, характерни, когато жертвата опитва да се предпази.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смърт за изрода

    7 42 Отговор
    Тоя изверг, ако го оправдаят или му дадат условна, трябва да закриваме територията и да разпускаме съдът.
    Имале е заповед да не я доближава, която нарушава, после, най веротно боклука се е пробол в корема и си е измислил историята, че жената го е нападнала.
    26 удара говорят за особена жестокост и афект, този изрод не трябва въобще да живее, директно трябва да му резнат главата. В такъв момент е много жалко, че няма смъртно наказание.
    Бог да прости жената, Мир на праха и.
    Ето това са "законите" за защита правата на жените, вижте хубаво, как се прилагат в действителност и после пак коментирайте Истанбулската конвенция!

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    6 13 Отговор

    До коментар #2 от "Баче Кико":

    Нека си има, мъже също има такива. Но едно е порязване, друго е почти 30 намушквания. След като е отнел оръжието е прекратил застрашаващото нападение, оттам нататък е убийството.

    Коментиран от #4

  • 4 Баче Кико

    43 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Броя намушквания е показателен за силата на емоциите вложени в тях.
    Но ще дам един личен пример...
    Наскоро,една жена с която се разделих,в процеса на това умишлено направи сериозни опити да ме предизвика до степен да и посегна.
    Целта и беше да се възползва от това събитие за да ми навреди!

    Схвана ли?!
  • 5 Да се научим да пишем ѝ

    11 0 Отговор
    Уважаеми редактори,

    тъй като явно сте "на тъмно" с изписването на буквата "ѝ" то тя се изписва с клавишната комбинация от SHIFT + X на БГР кирилизатор. А не с `...
  • 6 Селянин

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "смърт за изрода":

    Говориш глупости! Как си го представяш? В момента, в койро се случва всичко, той изведнъж си помисля "Ей, те подписаха конвенцията..", спира се, обръща се и си тръгва...Какви са законите ще се види след края на делото. Затова, айде, стига с тази конвенция.
  • 7 Много прост

    12 0 Отговор
    Най ми харесва израза ( в полицейската практика има подобни случай )
    В случай , Нови Искър постоянно го използваха. . Накрая разбира се, се оказа че нищо не е вярно
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.