30 Януари, 2018 15:16 1 840 1

Хванаха жена, обирала магазини в София, заплашвайки с нож

  • обир-
  • магазини-
  • жена-
  • нож

Софийска районна прокуратура задържа жена, извършила миналата седмица серия от грабежи от магазини, заплашвайки служителите им с нож. В периода между 22 и 27 януари Десислава Методиева е взела от търговски обекти (магазини за алкохол и цигари и такъв за хранителни стоки), находящи се в кв. "Овча купел" в столицата, различни по размер парични суми.

За целта, тя е била въоръжена с нож, посредством който отправяла заплахи към служителите на обектите, принуждавайки ги да й предадат оборотните суми.

По случая е образувано досъдебно производство, под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура.

В хода на разследването Методиева е установена, като й е повдигнато обвинение за грабеж при условията на продължавано престъпление.

Предвид високата обществена опасност на деянието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на извършителя за срок до 72 часа, като е разпоредено привеждането й в сградата на СРС на 1 февруари, когато ще бъде разгледано и искане за вземане спрямо нея на мярка за неотклонение "Задържане под стража".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 меги

    0 0 Отговор
    Не го е направила с цел да нарани някого зависима е не е била адекватна