30 Януари, 2018 20:20 1 261 1

Затвор за мъж, пребил лекари и охранител

  • затвор-
  • кирил нойков

Инцидентът е станал в Бургас

Затвор за мъж, пребил лекари и охранител - 1

Бургаският районен съд осъди на 4 години и 3 месеца затвор 23-годишният Кирил Нойков, който на 24 май миналата година преби двама лекари и охранител в болница "Бургасмед", съобщи БНТ. Инцидентът предизвика вълна от протести на медици с искане да се засили охраната в болничните заведения.

Младият мъж бил докаран в болница „Бургасмед", пиян и дрогиран, след което изпаднал в гърч. След прегледа той станал агресивен, започнал да преобръща и чупи всичко което види и нанесал тежки удари с юмруци по лекарите и дежурния охранител. Днес преди да започне съдебното заседание Кирил Нойков се извини за случилото се.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 100

    1 0 Отговор
    БРАВО НА ТОЗИ СЪД. Това трябва да става и за други пияндури а не МАМА и ТАТЕ да извадят малко пари за някой медиен адвокат познаващ съдията и хоп готово.свободен заради нещо си... как ли се разви случая с пияната жена от МЕТРОТО. Ма нали беше и героиня на ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА.