31 Януари, 2018 18:12 5 130 1

Уволниха кмет на село заради трафик на жени

  • сводничество-
  • семчиново-
  • пламен темелков

Пламен Темелков окончателно бе отстранен от поста си в Семчиново

Уволниха кмет на село заради трафик на жени - 1
Снимка: Монитор

Кметът на септемврийското село Семчиново - Пламен Темелков, който бе замесен в организирана група за трафик на жени с цел сексуална експлоатация в Испания, беше известно време в ареста и не изпълняваше служебните си задължения, е отстранен от поста окончателно с решение на Върховния административен съд.

Тричленен състав на върховните магистрати потвърдих изцяло решението на колегите си от Пазарджик, с което бе отхвърлена жалбата на кмета на Семчиново срещу решението на Общинската избирателна комисия в Септември от 13 октомври м.г. за прекратяване на правомощията на управника.

Върховният административен съд приема, че повече от 1 месец Темелков неоснователно не се е явявал на работа - бил е в неплатен отпуск от 24 август до 6 октомври 2017 г., а до 27 октомври не е бил в България, тъй като е бил задържан от испанските власти във връзка с разследването на трафика на жени.

Според съда направените възражения от адвоката на Темелков са неоснователни. В случая не е налице хипотезата на неоснователно отсъствие, тъй като на кмета на Семчиново против волята му е било наложена мярка „задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А .. ми че тоз язовец бйе

    10 0 Отговор
    Тоз да нйей от партията на Язовеца - "трафик на жени с цел сексуална експлоатация"