1 Февруари, 2018 16:21 13 082 9

Задържали Баретата, докато правил курбан за здраве

  • златомир иванов-баретата-
  • адриан златков

Златомир Иванов – Баретата е бил задържан по случая с отвличането на Адриан Златков, докато е правил курбан за здраве в дома си, твърди „Телеграф“.

Почерпката е била по повод петгодишнината от опита за покушение срещу него, който стана на 29 януари 2013 г. на входа на Съдебната палата в София.

Баретата е прекарал близо 20 часа в ГДБОП и е освободен час след полунощ в сряда.

„Задавани са му конкретни въпроси, на които е отговорил и е бил освободен. Не може г-н Иванов да отговаря за всичко, което се случва в тази държава. Той си има бизнес, който си управлява. Криминално проявен е, осъждан е, но не може за всяко по-тежко престъпление да се спряга той”, отсече вчера адвокатът му Марияна Тодорова.

25-годишният Адриан бе отвлечен в близо до дома си в Герман. Автомобилът му „Мерцедес“ беше намерен изоставен край гробищата на селото. На 10 септември вечерта Адриан бе открит от случайни хора в района на Горубляне.

По-късно стана ясно, че те са го закарали в близката бензиностанция, откъдето младежът се обадил на баща си да го прибере.

„Добре съм. Здрав съм“, били първите му думи. Самият Адриан запази мълчание след похищението си, а баща му Тони Златков обясни, че синът му не е видял похитителите си и те не са го тормозили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    38 12 Отговор
    Айде саберете ги всичките и си продавайте гербаджийската дрога на спокойстви

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Камагра

    20 20 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Алооо ... всички престъпни групи у нас са били ДОКАЗАНО свързани с БСП - Наглите и Килърите посредством Сумиста, Алексей Петров се опитаха да го направят шеф на ДАНС, Пеевски също

    Коментиран от #4

  • 4 Бесен Язовец

    19 11 Отговор

    До коментар #3 от "Камагра":

    Алуууу ти вярваш не гербаджийските лъжи ли? И сумиста го зготвиха мн.евтино спец прокуратурата на ГЕРБ!

    Коментиран от #5

  • 5 Камагра

    8 7 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Ти си най-добрият коз на Герб с твоите коментари

    Коментиран от #6

  • 6 Бесен Язовец

    9 9 Отговор

    До коментар #5 от "Камагра":

    А ти си най- добрия коз на БСП с твойте коментари
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Темида

    3 0 Отговор
    И отново хората с лоботомия в коментарите плюят единия БСП другия ГЕРБ докато членовете и на двете партии цъкат голф заедно на някой резорт по крайморието и си пият коктейлчета. Толкова ли сте прости наистина, че си мислите, че БСП и ГЕРБ са врагове и единия е добър а другия лош?