Last news in Fakti

1 Февруари, 2018 18:38 2 390 0

Затвор за мъж, убил с ритници приятелката си по чашка

  • мариела томова-
  • таньо танев

За 13 г. и 4 м. отива в затвора осъждания до момента седем пъти пловдивчанин Таньо Танев, убил приятелката си по чашка Мариела Томова с ритници и юмруци. Мъжът се призна за виновен и така намали с 1/3 наказанието си от 20 години, каквото поиска от съда да бъде наложено на подсъдимия прокурорът Борис Тошев.

Зверството в апартамента на 38-годишния Таньо на бул. „Ал.Стамболийски” в пловдивския квартал „Кючук Париж” стана на 30 януари. Той и жертвата Мариела, която била на 50 години, не били интимни приятели. Свързвала ги любовта към алкохола. Двамата пиели най-малко от два дни преди да се скарат и да последва кървавата развръзка. Те не били клошари, но и не работели нищо.

Таньо бил с много дълго криминално досие за различни престъпления. Бил съден общо 7 пъти за кражби, за хулиганства и за нанесени телесни повреди по хулигански подбуди. Към 21 часа на 30 януари м.г. Таньо и Мариела се скарали за пари в присъствието на свой приятел. Преди това през деня у тях бил техник да поправя бойлера.

Таньо изпратил жената да почисти банята със силен ритник в гърба. Тя се свлякла на земята, а когато се свестила, му поискала пари и посегнала към чантичката му. Това довело до нова агресия. Таньо налагал Мариела с ритници и юмруци. Съблякъл я гола и продължил да я рита.

Таньо е бил неадекватен и много пиян по време на ареста. Когато изтрезнял, отричал да помни защо са се скарали с Мариела и защо я е нападнал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА