Last news in Fakti

2 Февруари, 2018 23:00 2 338 6

Осъдиха мним касиер, задигнал пенсията на дядо

  • касиер-
  • пенсия-
  • дядо

Софийският районен съд наложи 2 години затвор на 48-годишния Александър Митев, кой взе половината пенсия на възрастен мъж по схемата "Фалшив банков служител".

Присъдата влиза в сила веднага и няма право да бъде обжалвана, тъй като подсъдимият е сключил споразумение с прокуратурата. Митев има дебело криминално досие за подобни деяния, както и пет присъди за измама и една за грабеж, съобщи БТВ.

Той е направил самопризнания и е върнал откраднатите пари. 85-годишният пенсионер Йордан Бонев от Горна баня остана без половината си пенсия, след като мним служител на пощата го настигнал и му заявил, че е станала грешка при изплащането на парите, при което му взел 240 лева.

Бонев за известно време крил за престъплението от срам, че е допуснал да му се случи, но останал без пари дори за хляб. Измамникът беше задържан вчера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма оправия

    7 0 Отговор
    Този мошенник сигурно е Българин,затова присъдата е доста сериозна и влязла в сила???Не съм чул за такава бърза присъда при цигани,там адвокатите са на служба при Сатаната и присъди няма....
  • 2 Емигрант

    6 0 Отговор
    Кога ще го обесите на площада или само 2 месеца условна присъда.
    Корумпираната гладна съдебна система започна да се продава и за 50 лв.вече...
    Пожелавам на всички прокурори и съдии вземали подкуп през новата година да преживеят същите престъпления за които са оправдали престъпниците
  • 3 Макаренко

    2 0 Отговор
    Не знам какво да кажа идва ми и аз да вляза в затвора,за да го пипна Сашко,толкова го искам.
  • 4 Този

    0 1 Отговор
    Гладен не се спи
  • 5 Пирамиди Фараони

    1 0 Отговор
    Турбо мафиоти си живеят живота и правят каквото си поискат , Кокошкаря няма как ще лежи в затвора пак . Не че го защитавам ама ......
    Горе доло същите години лежа ТУРБО мафиота ОЧИТЕ
    Нищо не става от таз Държава.
  • 6 Гого

    0 0 Отговор
    Хванали са някакъв кокошкар сега ще го осъдят все едно че е взел милиарди а истинските престъпници с 40-50 висящи дела са си на свобода.