Last news in Fakti

5 Февруари, 2018 16:38 7 817 12

Екшън в Харманли! Трима изскочиха от кола и пребиха мъж

  • побой-
  • харманли

Трима мъже са задържани по подозрение за извършен грабеж, придружен с побой. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът за нанесен побой на мъж на ул. „Ал. Константинов“ в Харманли бил подаден на 3 февруари.

Изпратеният на място автопатрул установил две жени и 30-годишен мъж, който бил с контузни рани по главата и разкъсана риза.

Тримата обяснили, че докато вървели по улицата, до тях спрял лек автомобил „БМВ“ и от него слезли трима мъже.

Те нанесли побой на мъжа и му отнели от врата златния синджир. В резултат на проведените незабавни оперативно - издирвателни действия са задържани двама от нападателите - на 31 и 41 години. Третият – 24 годишен, с криминални регистрации, е обявен за издирване.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГ братчеди

    29 5 Отговор
    Щеше да е учудващо ако колата не беше БМВ.......тия тъпаци не се ли сетиха че ще им видят номера на колата(освен марката, модела и цвета)и тва ще е първото дето ще съобщят на ченгетата. А предвид етническото население на градчето вероятно всички са били тъмнозелени.
  • 2 МВР

    25 3 Отговор
    ---------------------------------------------------------------- Ромските престъпления вече надминават всякакви разумни граници, до преди броени месеци медиите мълчаха а сега се оказва че почти всеки ден има по едно убийство и 10-15 грабежа с побои, единственото което се постига с мълчанието е държавата да не взима мерки, ТРЯБВА СРЕШНО ДА СЕ МОБИЛЗИРА ПОЛОВИНАТА ПОЛИЦИЯ В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА
  • 3 Notorious

    4 30 Отговор
    До 1 и 2: Много сте тъпи,бе... Къде в статията прочетохте роми/ромски и т.н. А колкото до това,че били с БМВ .. ами всеки иска да се предвижва с най-доброто.. А не с кокошарници или с градски транспорт..

    Коментиран от #4, #9, #10

  • 4 555

    23 2 Отговор

    До коментар #3 от "Notorious":

    Щом са то нападнали заради синджира са цигани, трима българи с кола НЕ СА ТОЛКОВА ТЪПИ да нападнат пребият някого заради синджир
  • 5 хитреца

    18 2 Отговор
    Заради политкоректността на сайта реших да проверя в други медии.....аха ,,ултравиолетови,,!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 босе

    4 1 Отговор
    Там им викат "сиви гълъби",абе пак ма...ал,ама по-умен!!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Патриот

    1 1 Отговор
    Когато е българин пише поне 2-те имена и години.
    Когато е циганин или турчин е описано така - мъж на 41 години, двама младежи, 14-годишна роди.

    Коментиран от #12

  • 12 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Патриот":

    Правилно. Никога не казват произход и имена на циганите. Така че ако не пише име значи е циганин, а напоследък няма много много имена.