9 Февруари, 2018 08:12 3 210 11

Мъж с кола на „Пътна помощ” открадна Fiat

  • пътна помощ-
  • кражба-
  • fiat

Преди да извърши кражбата, е обикалял в жк „Дупница“ и набелязвал автомобили

С кола на „Пътна помощ” дупничанин открадна лек автомобил и го предаде в пункт за изкупуване на метали. Полицаите откриха автомобила все още неразфасован и го оставиха в двора на полицейския участък като доказателство по започнато по случая досъдебно производство, съобщава сайтът „Струма“.
Завчера собственик на спрян от движение Fiat подал жалба в РУП – Дупница, че автомобилът му, който бил паркиран пред бл. 7 в жк „Дупница“, е изчезнал. Криминалистите обиколили всички пунктове за изкупуване на скрап в града и в един от тях открили старото возило.
От пункта съобщили кой е предал за скрап Fiat-а и полицаите задържали 37-годишния Красимир Иванов, който в хода на разпита си признал, че е платил 200 лв. на четирима мъже, които да натоварят на платформа лекия автомобил, след което го транспортирал до пункта. Преди да извърши кражбата, е обикалял в жк „Дупница“ и набелязвал автомобили, които дълго време не напускат паркинга, за да ги задигне.
Срещу Красимир Иванов е образувано досъдебно производство за кражба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госстт

    22 7 Отговор
    Вместо КАТ да вдигне и да разкара този скрап и да освободи мястото на паркинга, те ще вземат да му го върнат....
    Винаги съм се чудел на собствениците на такива "коли", които са много по кварталите. Няма регистрация, не в движение, гние на вън от години... каква му е идеята на тоя човек..., защо не я предава за скрап, за какво я държи.... Такива коли трябва своевременно да се вдигат и да се махат от кварталите.

    Коментиран от #2

  • 2 МВР

    16 4 Отговор

    До коментар #1 от "Госстт":

    ВСЕКИ БЪЛГАРИН В ДАДЕН МОМЕНТ ОТ ЖИВОТА СИ Е ЗАКЪСВАЛ И НЕ Е ИМАЛ ПАРИ ДА ОБСЛУЖИ АВТОМОБИЛА СИ, НЕ СЕ ПРАВИ НА ПАДНАЛ ОТ НЕБЕТО, А ТОВА ЧЕ "РОМИТЕ" СА ГО ЗАДИГНАЛИ СИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

    Коментиран от #4

  • 3 JEEP

    16 0 Отговор
    Няма да му го върнат. Ще седи на техния паркинг като веществено доказателство, а разследването и делото ще се точат поне 3 години. Междувременно от колата ще започнат да изчезват първо мало, а после и едрогабаритни части.

    Коментиран от #5

  • 4 Гост

    15 5 Отговор

    До коментар #2 от "МВР":

    Нещо май бъркаш понятията. Едно е да забавиш обслужване, друго е колата ти да гние на вън, свалена от регистрация и то с години.
  • 5 Гост

    2 10 Отговор

    До коментар #3 от "JEEP":

    Ще стои до края на делото, после са длъжни да му я върнат. Какво ще изчезне е отделен въпрос ама пък точно маслото да изчезне ... и то на кола паметник...

    Коментиран от #6

  • 6 Петър

    13 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Не четете,изобщо не става въпрос за масло,човека е написал-МАЛО и ЕДРО ГАБАРИТНИ ЧАСТИ

    Коментиран от #7

  • 7 Фост

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Петър":

    Прав си, приемам забележката :)
  • 8 Расулюлах

    4 2 Отговор
    По големи крадци от мвр нема
  • 9 Random

    4 1 Отговор
    ДА МУ СЕ ОТРЕЖАТ РЪЦЕТЕ !!!
  • 10 Гостенин

    5 1 Отговор
    При нас пък след втория сигнал до общината, дойдоха и разлепиха покани на всички паметници да си ги разкарат до някакъв срок, някои реагираха, други изгоряха...паркинга има 7 нови паркоместа вече
  • 11 Мамата

    3 2 Отговор
    Гениално
    На тоа трябва орден да му се даде,а не да го задържат
    Разчиства човека