Last news in Fakti

9 Февруари, 2018 10:47 1 901 0

Задържаха Шината и Малкия келеш за телефонни измами

  • шината-
  • малкия келеш

Задържани са трима мъже в град Ветово за телефонни измами, съобщиха от полицията в Русе. Двама от тях – 32-годишният Я.Я. с прякор Шината и 38-годишният Н.Н. – Малкия келеш, са осъждани, а аверът им – 23-годишният Г.Г., е с криминални регистрации.

При специализирана полицейска операция на служители от сектор „Измами“ на ГД „Национална полиция“ и от областните дирекции на МВР в Русе и Силистра мъжете са засечени в центъра на Ветово с лек автомобил „Опел Астра“, собственост на бащата на единия от тях. Задържането е осъществено след извършена телефонна измама на 78-годишна жена от Силистра, която хвърлила през терасата на жилището си плик с пари. Групата е действала по познатия сценарий за „съдействие на полицията при провеждане на полицейска операция за задържане на телефонни измамници“.

В конкретния случай граждани са оказали съдействие на полицията за залавянето на измамниците. Иззети са мобилни телефони, СИМ-карти и вещи, свързани с престъпната дейност на задържаните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА