Last news in Fakti

9 Февруари, 2018 20:34 7 635 18

Мъжът от клипа в Ихтиман ще съди МВР

  • полицейски произвол-
  • мвр-
  • ихтиман

Започвам да ги съдя, ако трябва, ще стигна до Страсбург, казва той

Мъжът от скандалните кадри, с когото се гаврят в полицейското управление в Ихтиман, ще съди МВР. Това заяви самият той пред бТВ и уточни, че вече си е наел адвокат.

Манол Димитров признава, че е бил много пиян, когато е сниман клипът. В момента излежава присъда за кражба.

„Гафове 2-3 часа, играха си с мен като с маймуна в клетка и ме освободиха”, разказва той.

Манол Димитров е главният герой от клипа в районното в Ихтиман.

Свързал се с нас, защото се почувствал засегнат от видеото, не защото е бил унизен тогава, а едва сега, защото някой е решил да разпространи клипа. Кадрите са снимани преди година, твърди той.

„Това не е първият път. Срещнаха ме по пътя с патрулката, казаха да се кача, качвам се и ме закараха в управлението. Условието е ние ти даваме командата, ти ще караш колело, ще правиш салта и след това ставаш и си отиваш. С мен се гаврят, каски ми слагат”, обясни Манол. Той призна, че тогава е пил 7-8 водки.

Досега той не е подал жалба, но се закани: „Започвам да ги съдя, ако трябва, ще стигна до Страсбург. Това така няма да се размине”.

От полицията заявиха, че Димитров е арестуван многократно за противообществени прояви и за домашно насилие. „Това не е вярно, това са семейни скандали”, заяви Манол. В момента той излежава 8-месечна присъда за кражба.

От вчера МВР започна проверка по случая с видеозаписа.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 права и свободия

    54 2 Отговор
    И как, ще докаже, че като е бил пиян на мотика сам не ги е правил тези неща?
    Всякакви примати, бандити смъкват пари от държавата подпомагани от продажни адвокати ?

    Коментиран от #14, #18

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Рамбо Силек

    44 1 Отговор
    Щял да съди...Примат въшлив..Че и за Стразбург говори,а ако го питам и в коя държава се намира ,няма да знае.
  • 4 гост

    42 0 Отговор
    В клипчето виждам един щастлив и усмихнат човек, който прави нещо, което явно го "кефи", и не разбирам по какъв начин може да докаже обратното. Вероятно някой "адвокат" му е прошепнал колко много пари може да изкара, а и адвокатският хонорар е в процент.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Като служител на реда!

    3 2 Отговор
    Неудобен ли беше коментара????
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ди Каприо

    12 1 Отговор
    Крака трябва да им целува на Полицаите,че са му разкрили артистичния талант и са го направили известен цигански актьор!:):):)

    Коментиран от #11

  • 10 Реалист

    5 4 Отговор
    Ако ннаистина стигне Страсбург ще изкара някои лев.Гаранция.Там случаят ще се тълкува хуманно не по бай Ганьовски.
  • 11 !!!

    9 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ди Каприо":

    Следващия път като го хванат пак в издънка не краката, а патките ще им целува.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Марадона

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "права и свободия":

    Разбира се че ги е правил сам за да се подмаже, а сега са му наели адвокат от Позитано, той дори не е чувал думата Страсбург, а и как толкова бързо се озова видеото в БТВ ?
  • 15 Uflaf

    4 0 Отговор
    Може да съди само този който е направил и разпространил клипа за авторски права. Никъде не се вижда някой да го кара на сила да прави нещо. Негов познат, който също не се вижда, го тупна по каската която е на главата му с някаква сопа и той се хили на смешката. Няма удар по него. Авторски права за клипа и разпространението ,но това не е за Страсбург.
  • 16 соросоидни кърлежи

    3 0 Отговор
    Ще съди, има изроди от нпо ,те са въшлясали от пари,само да изтрият България от карта, кой ли ще замести българи ? Засега първи кандидати цигани, след тях и др.големи приятели на България...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 един

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "права и свободия":

    Хора, май не сте наясно с работата, която трябва да върши полицията. Гледах видеото, нямаше как човекът да го е снимал сам, защото се търкаляше, караха го да кара колело, при което той се блъскаше във стените, някакви други простотии, като през цялото време се чуваше хилене от страна на полицаите. Когато видя клипа, един от битите от цигани полицаи каза, да, това е управлението, но не съм бил там и не съм в течение на този случай. Което е напълно приемливо. Извършеното от полицаите се нарича гавра със задържан, което в никакъв случай не влиза в задълженията им. Напротив, щом е бил толкова пиян, те трябва да му окажат някаква помощ и след това да пристъпят към арест или каквото там е нужно. Не злорадствайте, защото никой от вас не е застрахован от подобен случай.