10 Февруари, 2018 09:50 3 213 4

Мюлер Дунавски остава в ареста

  • мюлер дунавски-
  • васил раденков-
  • ихтиман

Баща му вече е на свобода

Съдът остави в ареста един от двамата задържан за побой над полицаи в Ихтиман. Магистратите от Районния съд в града прецениха, че Мюлер Дунавски е обществено опасен и го оставиха зад решетките. Баща му – Васил Раденков, обаче, вече е на свобода, съобщи Нова тв.

Мюлер и Васил са обвинени в хулиганство и възпрепятсване на полицейската работа. След като защитата на двамата поиска отвод на ихтиманската прокуратура, случаят пое прокуратурата в Елин Пелин.

"Поисках отвод, защото считам, че моите клиенти имат право на справедлив съдебен процес. Освен професионални, създават се и приятелски връзки между полицаите", обясни адвокат Димитър Марковски.

Прокуратурата поиска най-тежката мярка за двамата – баща и син „задържане под стража”, с мотива, че ще се укрият или извършат друго престъпление. Съдът реши да остави Мюлер в ареста, но пусна на свобода Васил, защото сметна, че обвиненията срещу него не са прецизни. Ако се докаже вината на Васил Раденков и Мюлер Дунавски, ги грози до 5 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГАЛЕВ

    7 1 Отговор
    МЮЛЕР ХИТЛЕРИСТКИ
  • 2 Бай тошо

    13 0 Отговор
    мюлер дунавски май повече му отива тошко африкански хахааххах
  • 3 Libre comments air

    14 0 Отговор
    Ако ще и доналд тръмп да се казва циганина си е циганин и няма никога да стане немец този мюлер на запад съдят по делата а не по името
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.