Last news in Fakti

14 Февруари, 2018 09:36 12 763 8

Откриха застреляни мъж и жена в кола в Пампорово

  • застреляни-
  • кола-
  • пампорово

Телата на мъж и жена са намерени застреляни в автомобил в района на ски център „Малина“ в курорта Пампорово, съобщава „24 часа“.

Информацията беше потвърдена от прокуратурата.

Двата трупа са били в тузарско Ауди с пловдивска регистрация. За колата със зловещата находка е подаден сигнал към полунощ.

По случая е образувано досъдебно производство.

Към момента няма яснота дали става въпрос за двойно убийство или за убийството и самоубийство, обясниха запознати със случая.

"Около 23.25 часа е получено съобщение на тел. 112, че в Пампорово, в района между хотел "Стрийм Ризорт" и вилно селища "Малина", на пътното платно има труп на мъж с кръв по лицето, веднага на място е изпратен екип на полицията. На място установяват, че в автомобила с пловдивска регистрация Ауди ТТ има трупове на мъж и жена с видими огнестрелни рани по телата и на двамата.

Екип на "Спешна помощ" е констатирал смъртта им.

Двамата са на видима възраст - на около 50 години мъжа и жената - на около 40 години, близките още не знаят и няма да съобщаваме имената засега. Двамата са от Пловдив. На мястото е намерен пистолет.", каза шефът на ОД на МВР - Смолян Николай Димов, цитиран от Марица.бг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    48 2 Отговор
    Пак Росен Ангелов...

    Коментиран от #2

  • 2 Роско

    34 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо":

    Е че кой да е:-) Възкръснал е , убил ги е и пак са го самоубили, логично:-)
  • 3 ДДД

    15 0 Отговор
    Зимните курорти с повече жертви от летните?
    всичко можем да изпортим:)
  • 4 Петър

    21 0 Отговор
    Еми добре дошли в Пампорово
  • 5 Ezio

    12 0 Отговор
    пак се започнаха мутренските изпълнения
  • 6 dragula

    5 0 Отговор
    Това пак ще се окаже любовна история.
    Мисля, че и случаят с Петър Христов е битово престъпление.
  • 7 Kолю куция

    1 0 Отговор
    А така.намалят лошият човешки матрял в Бг.да внасяме украинки,беСарабски българи,молдовци,московци,белогвардейци и да омесим матряла с ромският и ще стане сирийдка раса
  • 8 Димитров

    0 0 Отговор
    Тия журналисти........Тузарско Ауди ТТ цена 2000лв днес.........и виновна е женатата тя го е застреляла и после тя се е самоубила три пъти да е сигурна