15 Февруари, 2018 20:03 2 734 7

Побойникът от Русе остава в ареста

  • русе-
  • побой-
  • 17-годишен

Адвокатът на 17-годишното момче поиска то да бъде освободено

Побойникът от Русе остава в ареста - 1

17-годишният ученик, който заедно с още двама младежи преби свой връстник пред търговски център в Русе, остава за постоянно в ареста. Решението е на Окръжния съд в Русе и повече не подлежи на обжалване.

Защитата на ученика от Професионалната гимназия по електротехника обжалва, като настояваше той да бъде освободен. Според адвоката на 17-годишното момче не става дума за тежко престъпление, а оставането му в ареста би възпрепятствало ходенето му на училище.

Тук припомняме, че побойникът, най-озверял от триматата нападатели, с изключителна агресия нанасяше ритници в главата на потърпевшото момче, включително и такива с отскок, докато то беше паднало на земята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 такива с отскок

    15 1 Отговор
    ЧАЛГАТАААААА! БМВтатааааа! Анаболи, наркотици, гъзария и хормонииии! Всичко това са оправдания - ОБЩЕСТВОТО Е ВИНОВНО, че има такова чувство на безнаказаност, след подобна агресия!
    Още ходете в чалготеките!
    Още пълнете дебелите вратове на мутрите!
    Още се правете на бандити - накрая други няма да останат и всеки ще трепе на поразия!
    Най-важното - СТРАХУВАЙТЕ СЕ, МЪЛЧЕТЕ, ТЪРПЕТЕ, защото може да стане ПО-ЛОШО!!!
    Абе какво ви става бе хора??!! И аз искам да се върна в Бг ама с тая диплома за плазмена физика дето я имам, май ще си остана в Русия до пенсия ((((
  • 2 Гост

    10 0 Отговор
    Да не излезе дано. Помияр.

    Коментиран от #6

  • 3 Анонимен

    9 0 Отговор
    Нямало е кой да му отвърта по един шамар 46-ти номер като по-малък. Както е казал народа: бий дупенце, да не биеш дупище - ама кой да чуе.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    този му трябва доживотен без право на помилване
    килия със северно изложение и добър любовник
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 незнайко

    2 0 Отговор
    Такива отрепки не трябва да имат адвокати! Защо веднъж адвокат на подсъдимия, не вземе страната на пострадалия? Това не е НЕЗАКОННО!!!