21 Февруари, 2018 18:48 26 437 18

Мутренските времена се върнаха в Кирково

  • мутри-
  • кирково-
  • комарджии

Война на хазартни босове се води в Кирково, съобщава 24rodopi.com., позовавайки се на отлично осведомени източници.

„В момента разпределението на териториите е на етап „правене на "мръсно" чрез институциите“. Забъркани са лица от София, Стара Загора, Враца, Кърджали и Кирково. Полицията тепърва ще има сериозни проблеми“, разкриха запознати в детайли с битката на комарджиите.

"Пристрастените към комара от Северна Гърция, предимно помаци от селата около Комотини, идват да пилеят парите си в Кирково, но техният брой е недостатъчен за игралните зали в общинския център. Войната се води чрез институциите, от които зависи разрешителния режим за дадения хазартен обект. Явно това не е достатъчно, защото преди две нощи едната групировка е начертала пешеходна пътека на пътя, а после другата съборила стълбище към училище.

Засилено е присъствието на охранители и луксозни автомобили в последните дни в Кирково", поясниха запознатите със случващото се край пътя за Маказа.

Досъдебно производство за разрушаване на стълбище, водещо към учебно заведение в Кирково, е образувано в полицейското управление. Служители на реда забелязали във вторник след обяд багерист да разрушава стълбите и извършили проверка, посочват от полицията. Извършителят на деянието е 34-годишен мъж, който е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Кирково. Извършен е оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество. Работата по случая продължава разследващ полицай.

"Първо едните се жалват срещу нова игрална зала, че входът й не е на повече от 300 метра от местното училище, ама мерят през "кестирмето" (напряко). Чертаят пешеходна пътека, за да внушат, че това е пътят. Другите пък събарят стълбището до новата пешеходна пътека, за да покажат на проверяващите, че това не е път.

Историята е малко за фейлетон "Бай Ганьо прави комарджийница на пътя за Гърция", но може да стане сериозно", коментираха източниците ни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дикембе Мутомбо

    31 12 Отговор
    Този бизнес, който се основава на слабостта и невъзможността за самоконтрол на клиентите си по принцип си е опорочен.

    Само да си плащат данъците, пък да се разбират както искат.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    71 2 Отговор
    Едно питане към Факти.БГ. Мутренските времена тръгвали ли са си? По мои наблюдения живеем в мутренски времена от 1989 сиреч 29 години без малко....половин човешки живот.

    Може да изтриете горния ми пост зараби телефона се получи

    Коментиран от #8

  • 4 Контра

    51 6 Отговор
    ТВА Е НИЩО .ИДВАТ ВРЕМЕНА В КОИТО ША ВА ТАКСУВАТ ЗА ВДИШАН И ИЗДИШАН ВЪЗДУХ.
  • 5 Патриот

    74 13 Отговор
    Мутринските времена никога не са си отивали. Още повече с такъв премиер. Те са характерни за бивши държави днес територии, когато няма закони, няма ред няма справедливост и има цацаратура.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кавал

    23 3 Отговор
    ....продавате си бедните душички на дявола ,мишкиииии ...ще страдате много ,че и близките ви...не го забравяйте!
  • 8 Гоуст

    32 34 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Ами мутренските времена са от 1945... ша ма извиняяш

    Коментиран от #10

  • 9 Toзи

    30 1 Отговор
    Затова се изселват хората а тук ше дойдат сирийци авганци и тем подобни
  • 10 гост

    31 3 Отговор

    До коментар #8 от "Гоуст":

    Виж как гласуват хората за моето и твоето изказване ... освен това трябва да обясниш какво имаш предвид под "мутре ниски времена" 1944-1989? Тоталитаризъм, диктатура да. Обаче хайде да наричаме всяко нещо с името му. Хората са измислили различни думи за различните неща
  • 11 оня с коня

    5 2 Отговор
    Източниците ви са си платили, но въпроса е те дали са от конкуренцията! Няма нищо безплатно!
  • 12 Бай Благой

    9 2 Отговор
    Да плащат данъци друго не се изисква от тези господа!!
  • 13 Гост

    5 2 Отговор
    Тоя досега са били с розови очила,да не са извън България че,при тях да няма мутри
  • 14 Бай хойДДНАЛИК

    18 6 Отговор
    НАЛИ ИДЕАЛНИЯТ ПРИМЕР ЗА МУТРА Е БАЙ ХОЙ ИЗБИРАЙТЕ ГО СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ПАК ПОД СТРОЙ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТЯНАТ САМО ЛУДУ И БОЛНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ФАШИСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ

    Коментиран от #16

  • 15 Темида

    7 4 Отговор
    Народа има по-големи проблеми от Безнаказаноста и мутренските номера...........не виждате ли....3ти пол/ 10лв повишение на пенсиите/парк в София/блок в софия (малко по-висок) / лифт в Пирин.
    Боли го народа, че си унищожава бъдещето с неханието си.
  • 16 Rambaldievskievichus

    2 7 Отговор

    До коментар #14 от "Бай хойДДНАЛИК":

    Тя, "фашистката партия ГЕРБ", че не е цвете за мирисане - не е, ама да не дойде комунистическата БСП, че тогава да видиш...
  • 17 Димитър Кънев

    7 2 Отговор
    Аз не защитавам президента,но одобрявам неговата позиция срещу управляващите.Те не управляват а управстват.Харесва ми,че има независима позиция и не се мазни като Плевнелиев,който сега на ДЪРТИ години се носи крилете на любовта.Не ми е ясно защо афишира това е става ми ясно защо поддържа Истанбулската конвенцияция.За мен това означава че поддържа педофилите и почвам да си мисля нещо друго.Бих го казал на живо в ефир.
  • 18 Гогето

    3 1 Отговор
    Следващият багерист да бута училището направо.И без това едва ли някой влиза в него,но виж в казинотооо.Имам и един въпрос:Бате Бойко за кои е?