Last news in Fakti

23 Февруари, 2018 11:10 2 439 10

15-годишен с 51 регистрации за престъпления в Пловдив

  • пловдив-
  • 15-годишен-
  • кражби-
  • престъпления

Младежът се препитава с кражби от 9-годишна възраст

15-годишен с 51 регистрации за престъпления в Пловдив - 1
Поправителният дом в Бойчиновци

Пловдивски тийнейджър е арестуван за две взломни кражби. Сашо С. е само на 15 години, но с досието си може да засенчи и най-изпечения престъпник. Въпреки крехката си възраст той има 51 регистрации в полицията, като повечето от тях са за кражби. Първата му регистрация е направена още докато е на 9 години и оттогава насам е редовен "клиент" на различните полицейски управления в Пловдив, съобщава TrafficNews.

Сашо С. живее с майка си, която има и още 4 деца. Младежът обаче е оставен на произвола на съдбата и се препитава единствено с кражби. Прекарал е доста време във възпитателното училище в Бойчиновци, но без особен ефект. Освободен е преди няколко седмици и веднага подновил престъпна дейност.

Преди няколко дни той е разбил заведение за бързо хранене на бул. "Васил Априлов" и е откраднал 200 лева и мобилен телефон. Ден по-рано на същия булевард и счупил стъклото на лек автомобил BMW X5, присвоявайки пари и документи.

Непълнолетният престъпник е задържан постановление на прокуратурата за 72 часа в ареста. Той обаче едва ли ще остане дълго зад решетките, съдейки по ефикасността на българската правосъдна система.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някой си там

    7 4 Отговор
    ако държавата беше наред нямаше да е така да има за всички пари здравопазване и обучение

    Коментиран от #9

  • 2 Този

    10 3 Отговор
    Бой по кокалчетата и ше са оправи
  • 3 Гост

    17 0 Отговор
    на 15 с 51 кражби (хванати) сигурно са много повече.
    та да си дойдем на думата, защо този субект от човешки вид се разхожда на свобода?
    трябва да се върнат строителните войски и да си ги събират тези да правят нещо.
    Разбира се варианта да го заровят някъде макар и не хуманно също би бил решение.
  • 4 гост

    16 2 Отговор
    Хайде сега върви обяснвай как някой баща бил ошамарил "циганче" на 14г, а това "циганче" на 15г. е регистрирано 51 пъти. Колко ли пъти не е регистрирано? И къде са социалните и държавните институции за подобни същества? Значи ли, че аз, моите деца и моето имущество сме на произвола на малолетните цигани, защото МВР само регистрира? Ако е така да се изнасяме от тази местност наречена България, защото на запад от нас не е така.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Няма бъдеще

    17 0 Отговор
    То е ясно че някой ден ще го утрепат като КУЧЕ въпроса е да е по скоро
  • 7 даа

    14 1 Отговор
    копам го в гарата този оправия няма.
  • 8 Ццц

    5 2 Отговор
    Горкото чаве
  • 9 Темида

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "някой си там":

    Ако народа не беше малумен щеше да има щурмуване на всички съдилища в страната и публичен линч на съдиите. Само държавата ни виновна все.
    Значи може да протестира за Пирин простия Българин, ама за бъдещето си неможе да направи нещо.......Дано изчезнем по-бързо!
  • 10 Макаренко

    2 0 Отговор
    Ох да го барна младежа...