23 Февруари, 2018 16:46 4 682 8

Мейзер коренно промени версията за смъртта на мъжа си

  • анита мейзер-
  • убийство

Анита Мейзер обяви нова версия за смъртта на съпруга си Николай Димов. Това се случи днес по време на заседанието на Апелативния съд във Варна, където тя обжалва присъда от 4 години и половина затвор за причиняване на смърт по непредпазливост и предлагане на подкуп от 30 000 евро на разследващ полицай. Тя заяви, че не е поставяла свински опашки на 40-годишния си мъж и не е била в апартамента, когато той е починал.

Обясненията й се различават коренно от тези, които тя е дала в разпити пред разследващите и по време на предишни съдебни заседания.

Досега Мейзер твърдеше, че в нощта на 14 август 2016 г. е сложила на Николай една свинска опашка на ръцете му зад гърба и по две на краката и на врата. След това отишла в друга стая, за да вземе телефона му и да заснеме как той ги къса. Когато се върнала, го заварила паднал от масажната маса и мъртъв.

Пред съда днес Мейзер каза, че не иска повече да поема чужда вина и се е получило "много тъпо да стои в затвора за нищо". Според новата версия, тя е тръгнала за магазина 20 минути след полунощ на 14 август, за да купи яйца и кухненска хартия.

По това време Николай е лежал по очи на масажната маса, като е имал само една свинска опашка на краката, а пакетът с останалите бил на малка масичка до него. Заръчал й да не се бави повече от половин час, за да правят после секс, предаде Дарик.

Когато Мейзер се прибрала отново в жилището, тя говорила дълго време с приятел по телефона, отишла до апартамента на дъщеря си в същата кооперация и чистила след котката си. Това й отнело между 40 и 60 минути и едва след това открила тялото на Николай, паднало от масажната маса.

В първия момент си помислила, че съпругът й се прави на умрял, както обичал да се шегува. Мейзер седнала върху трупа и след като се уверила, че Николай няма пулс, се паникьосала.

Побягнала към кухнята, за да търси веро и ножици, с които да среже свинските опашки. Тя разказа, че няколко пъти „лашкала” тялото, отрича обаче да се е опитвала да го изнесе със сак на колелца от жилището, както твърдеше по-рано.

„Аз се шашнах по време на експеримента, защото предишния ден се возихме със сака, наши си глупости. Не съм виновна, не съм слагала свински опашки. Това беше негова прищявка”, каза Мейзер.

Обратът в показанията си Мейзер обясни с уверенията, които получила за условна присъда.

„Днес казвам истината. Исках да го направя още на първа инстанция, но бях посъветвана да не променям първоначалните си показания. Не мога да продължа да поемам вина за нещо, за което не съм виновна. Вживяла съм се в ролята на виновна и вкарах доста креативност. Да страдаш за любимия си мъж и да си затворена е толкова тежко, че може да го разбере само човек, който го е изпитал”, каза Анита Мейзър.

Заради обясненията на Мейзер съдът назначи нова съдебно-медицинска експертиза. Следващото заседание по делото е насрочено за 26 март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 катунар

    32 1 Отговор
    Тая лъже като дърта "ромка".
  • 2 Гостенин

    27 0 Отговор
    Тзи открито се подиграва!
  • 3 гост

    18 0 Отговор
    Лъжлива циганка долна!
  • 4 Държавата на приматите

    13 0 Отговор
    Адвоката и е пълен с интелектуална мощ,сигурно я получава, отзаде!!!!
  • 5 Иво

    10 0 Отговор
    Докога ще ни занимават с лъжите на тая циганка?
  • 6 надзирател

    6 0 Отговор
    Посьветваха я колежки.
  • 7 Бай Благой

    2 0 Отговор
    До кога ще ни занимават с боклуци като тази?
  • 8 Ники

    2 0 Отговор
    Е така става като двама високоинтелигенти индивида се съберат и започнат да проявяват елементи на креативност ... Ясно е че някаква тъпотия е станала ... има там да избута -2 - 3 години общо ... има покрив храна телевизия , компания ... да си трае там и да се приключва .... на никой не му пука за терзанията на тоя елемент ...