Last news in Fakti

24 Февруари, 2018 12:46 11 031 4

Спецакция разтресе Благоевград и Банско

  • полиция-
  • акция-
  • банско

Ударен е стриптийз клуб

Спецакция проведоха тази нощ криминалистите от Благоевград и Банско в известния стрийптиз бар "Мулен Руж", който се намира на 50 метра от комплекс "Стражите" в курортния град.

Арестувани са няколко момичета и клиентите им англичани, както и собственикът, който е популярният съдържател на нощни клубове по Черноморието и зимните курорти Димо Д. с прякор Флорината. Всеизвестно е, че той има верига от стрийптийз барове в цялата страна. Заедно с него са задържани и негови "съдружници" в бизнеса с жива плът.

Снощи в стрийптийз бара на "калъп " са заловени три от момичета и клиентите им, които били вкарани в стаи, пригодени за платена любов. В клуба има дансинг, девойките танцуват и ако някой клиенти си набележи момиче плаща и я вкарват в стаите отзад. Танцьорките са и проститутки.

Димо Флорината има бригада от момичета, които работят по морето, а зимата в курортните със сняг. Пловдивчанин е. Освен стриптийз бара, Димо стопанисва и дискотека "Пентхауз" в Банско, която е една от най-модерните в курортния град.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сенко

    52 2 Отговор
    Разтресе та чак на хората улуците им паднаха.След два дни никой няма да си спомня за тва мегаземетресение.,,Съдиите си знаят работата,,!!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 asds

    17 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сенко":

    само дето няма кой да ни оправи улиците. боко ги ремонтира и след година са по-зле от преди
  • 3 ИВО

    12 0 Отговор
    ЦИРК :(((
  • 4 ХАРЛИ

    0 0 Отговор
    ХА ХА ХА МАЙТАП!!!??(????ЦИРК БУШ ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ.2