Last news in Fakti

2 Март, 2018 12:17 2 444 8

Пенсионерка избяга от вкъщи от срам, че е измамена

  • ало измамници-
  • пенсионерка

79-годишна жена от Хасково е станала жертва на телефонни измамници, а след това е била обявена за издирване след като не се е прибрала вкъщи, съобщи ОД на МВР-Хасково.

Жената била заблудена по схемата "съдействие на полицията". Тя получила обаждане от мним служител на реда и последвала инструкциите му за "залавяне на престъпници". Изтеглила наличните си 10 000 лева, 1000 долара и заедно със златните си накити оставила всичко на стълбички на ул. "Аида".

След известно време обаче усетила, че е въвлечена в престъпна схема и от срам отказала да се прибере. След продължителното й отсъствие от дома, синът й подал сигнал за изчезването.

На крак е бил вдигнат състава на РУ-Хасково, уточняват от пресцентъра на дирекцията на МВР. След часове издирване, около 23.00 ч. снощи жената е била открита от полицаите и върната при семейството си.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бесният язовец на оня с коня

    12 5 Отговор
    леле, мейкооууу, бе от къде ги имате тез пари, бе, алоууу, пенсионерите???? В началото ви съжалявах, но вече не!!! Живеете на студено, ядете кренвирши, ходите без зъби, оръфани, с големите маратонки от внука, а стискате куп пари!!! Толкова моного деца живеят в бедност в България, как пък няма за вас да мислим!!!

    Коментиран от #3

  • 2 ИВАН

    1 1 Отговор
    от вкъщи ... Какво ли ще да е това, нарочно така пишат и бъркат българския език.
  • 3 бесният язовец на оня с коня

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "бесният язовец на оня с коня":

    ахаха, ънлайкнал ме някой бабушкер, несъгласен, че за децата трябва да мислим преди старците!!!
    Мен ме трогват децата, не идзкуфели старци, трупащи пари в банките!!! Вместо да промогнат на някое облно или бедно дете, те трупат пари и живеят като скотове!!! Добре че все пак има и нормални пенсионери!!! За тези- имали, дали хахаха
  • 4 Отец Прецакии

    2 0 Отговор
    Поне парите ще се влеят немедлено в икономиката,щото когато са в банка,те са мъртви. И под дюшека също са мъртви
  • 5 Димитър Кънев

    3 0 Отговор
    МВР знае кои са измамниците и УЖ ги търси
  • 6 Stefko88

    3 0 Отговор
    Май от шубе не се прибира не от срам
  • 7 Баба Коробочка

    3 0 Отговор
    Алоо, ало-измамниците! Къде сте, бе! Вече не знам какво да си правя пенсионерските спестявания, а вие още не сте ме потърсили... Заповядайте, бе! Обещавам, че няма да бягам от къщи.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.