Last news in Fakti

2 Март, 2018 22:29 3 502 7

Строителен работник откраднал 200 г канабис от РПУ

  • полиция-
  • канабис

Разследване за кражбата е било образувано в края на миналата година

Строителен работник е откраднал 200 грама канабис от полицейското управление в Нова Загора, иззети преди това като веществено доказателство. Това заяви вътрешният министър Валентин Радев в парламента в отговор на депутатски въпрос.

Разследване за кражбата е било образувано в края на миналата година, а въпросният работник – обявен за издирване. От думите на министъра не стана ясно дали е открит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    22 2 Отговор
    Ай стига бе! От 200 гр. трева новина правим!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Валя

    24 2 Отговор
    Прокоратурата трябва да образува дело срещу полицията за притежание,трябва да си понесат наказанието ченгетата
  • 4 Бай Ганьо

    18 0 Отговор
    Това го казаха в парламентарния контрол днес около 11 часа.Министър Радев отговори на парламентарно питане на Таско Ерменков.Дори имаше смях в залата.Не е открит наказан е разследващ полицай.
  • 5 Еее

    20 0 Отговор
    Къде е това РПУ да отида и аз да си взема малко трева?
  • 6 The TRAPPER

    6 1 Отговор
    АТАКААААААААААААА!!! Всички към Нова Загора!
  • 7 СмеХурко

    3 0 Отговор
    Афганистанска му наркомания- на видни места в РПУ- то има поставени количества канабис, хероин, кокаин- на когото какъвто му е вкуса, та като мине служителя на закона да шмръкне за разтоварване. И к'во толкова? Строителят си е чопнал 2- 3 цигарки. Сериозно! Сега го търсят, за да възстановят изчезналото веществено доказателство, защото то е било неправилно съхранявано от разследващия полицай! Иначе наш'то мунче ще види пенсия през крив макарон и 20 заплати на куп!