6 Март, 2018 13:44 6 564 8

Синът на застрелян бос хванат за 4-и път да шофира дрогиран

  • любомир мавров-
  • гипса-
  • дрога

За четвърти път дупнишки полицаи заловиха сина на убития преди 14 години Пламен Маров-Гипса – Любомир, дрогиран зад волана. Любомир Мавров шофирал с джипа си из Дупница, когато е спрян за проверка от пътни полицаи. Тестът, който му е направен за наркотици, е дал положителен резултат. Мавров се оказал в двойно нарушение, тъй като миналата година му беше отнета книжката за подобно деяние, припомня "Струма".

Полицаи коментират, че Любомир Мавров до момента е хващан 4 пъти дрогиран зад волана. Отнася глоба от по 2000 лв., тъй като не желае да дава кръвна проба за наличие на наркотици в кръвта му, и продължава да шофира без книжка и дрогиран.

Срещу него са образувани досъдебни производства за тези деяния, съдът го осъжда, плаща 2000 лв. и продължава да нарушава закона.

Само преди 2 седмици Мавров бе спипан да шофира без книжка, колата му бе паркирана в двора на полицейското управление, бяха й свалени номерата, а след разпит той бе освободен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голяма Новина

    35 1 Отговор
    Ще го намерят истинал скоро !!
  • 2 Tози

    36 1 Отговор
    Четири пъти не ги е срам той им се подиграва
  • 3 ЕМСИ ХАМЪР

    26 1 Отговор
    Интересно какъв бос е бил Гипсо.. хаха.. бос, на какво.. беше помияр измикяр, взе се нещо на по сериозно с дрогата и го светнаха като лампа на коледна елхичка..
  • 4 жоро

    12 1 Отговор
    Е добре сме. Шляпнали са го по ръцете и са му чели конско, като в 5 ти клас пък после айде да си ходи със здраве. Това, че му е взета колата и книжката очевидно не му е проблем.
  • 5 Насо

    27 0 Отговор
    Накрая ще убие някои човечец и тогава ще се сетят за него. Дано преди това си намери майстора ,който да ни отърве от поредния паразит.
  • 6 Гост

    12 0 Отговор
    Дай боже този майстор да е някой със жълта книжка, за да него съдят човека че изчистил земята от една грешка на природата.
  • 7 Патриот

    3 0 Отговор
    Ем щом го пускат толкова пъти значи е съвсем нормално.
    Какво се възмущавате?
    НЕМОРАЛНО, НО ЗАКОННО!!!

    Новият царски морал.
  • 8 Бай Благой

    0 2 Отговор
    Всъщност всичко е законно приятели.....реално не могат да го вкарат зад решетките заради липса на книжка...или заради наркотиците....по закон не могат...няма такава клауза...дори защото е рецидивист не могат да го вкарат за тези неща...