Last news in Fakti

9 Март, 2018 19:29 3 061 3

4,8 г. затвор за пиян шофьор, блъснал и убил велосипедист

  • затвор-
  • пиян-
  • шофьор

Съдът в Монтана постановил присъда от 4 г. и 8 м. затвор за Веселин Е. от с. Якимово, блъснал с колата си колоездач на улица в селото, който е починал.

Произшествието станало на 1 ноември 2015 година.

Веселин Е., известен в Якимово и околните селища с прозвището Вени Графа и с множество криминални прояви, шофирал пиян личната си кола, се посочва в съобщението.

В 5.30 ч. сутринта той карал с 85 км в час при ограничение от 50 км, изгубил контрол над автомобила и блъснал движещия се по улицата с велосипедист, а след това се ударил в ограда. Той не спрял и не оказал помощ на пострадалия, а вместо това дал газ и излязъл с колата извън селото.

По-късно блъснатият велосипедист бил открит от минувачи и откаран в болница, но там починал от травмите си, според данните по делото.

Срещу Веселин Е. се води и друго дело - за хулиганство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfa Romeo

    1 2 Отговор
    Не защитавам пияния, но и тиа хомота с колелцата карат както си искат!

    Коментиран от #3

  • 2 БЯС

    4 1 Отговор
    4 г. и 8 м. за убит човек!? Просто не знам в каква държава живеем! Омерзен съм!
  • 3 незнайко

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Alfa Romeo":

    ( Публикувано във факти.бг: Веселин Е., известен в Якимово и околните селища с прозвището Вени Графа и с множество криминални прояви, шофирал пиян личната си кола, се посочва в съобщението. ) Това би трябвало да е дастатъчно за да се замислите, преди да пишете своето мнение !!!