13 Март, 2018 16:29 3 018 0

Откриха оглозган труп в бургаските солници

  • труп-
  • солници-
  • бургас

На зловеща находка са попаднали случайни минувачи преди минути в района на Укритието за птици, разположено на бургаските солници.

Хората са видели труп, който плувал в бившата буферна зона на Атанасовското езеро. На мястото вече има полиция и Гражданска защита. Районът е отцепен.

Трупът буквално е оглозган. Той е на мъж, на около 45-50 години, съобщава "Флагман".

Тялото е било с дрехи, но е престояло доста време във водата и е в напреднал стадии на разлагане.

От водата буквално стърчал черепът на починалия. Именно това привлякло вниманието на хората, натъкнали се на зловещата находка. Заради лошото състояние, в което се намирал трупът, причината за смъртта ще бъде определена след аутопсия.

При огледа разследващите трудно можели да определят дали има следи от насилие.

Припомняме, че Солниците придобиха статут на страховита местност. В ъндърграунда още се носят легенди, че навремето това е било любимото място на ударните бригади на босовете за саморазправа с непослушните дилъри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА