Last news in Fakti

14 Март, 2018 18:38 7 607 4

Арести на ученици в елитна пловдивска гимназия

  • ученици-
  • наркотици-
  • търговска гимназия-
  • пловдив

Две 17-годишни момчета са задържани за притежание на наркотици

Арести на ученици в елитна пловдивска гимназия - 1

17-годишен ученик е бил арестуван и задържан във Второ районно управление днес в Националната търговска гимназия в Пловдив, предаде Plovdiv24. Причината е притежание на наркотици. Същата мярка е приложена вчера и спрямо друго момче.

От Регионално управление на образованието заявиха, че са информирани за случая от директорката на учебното заведение, уведомено е и министерството на образованието.

Институцията апелира подобни акции да се провеждат по-често и на територията на всички училища в Пловдив и областта. Родителите пък са призовани да упражняват по-строг контрол над децата си.

От РУО припомнят, че преди близо две години подобен случай имаше и в друго пловдивско училище - СУ "Св. Патриарх Евтимий".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АОЖГ

    6 5 Отговор
    МАЛЕ ОЛЕКНА МИ КАТО РАЗБРАХ ЗА КАКВО ЕЖЕДНЕВИЕ СА ГИ ОКОШАРИЛИ АЗ СЕ ПРИТЕСНИХ ДА НЕ БИ ДА СА СЕ ЗАПИСАЛИ ПОРАДИ НАЙВНОСТА НА МЛАДОСТА В ХАН КУБРАТ.

    Коментиран от #3

  • 2 Салам Алеко

    2 1 Отговор
    Столипиновските кадри на 17 години!
  • 3 Чичо

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "АОЖГ":

    Не трябва ли да е Ханко Брат?!
  • 4 Ахмед Шпека

    1 0 Отговор
    Ох на батко търговчетата! Чакам ви с нетърпение в Централния! Млади булчета!