18 Май, 2018 13:22 1 962 3

Рецидивист отвлече момиче в Бургас

  • отвличане-
  • момиче-
  • бургас

16-годишно момиче е било отвлечено преди два дни, но извършителят бързо е заловен и вкаран зад решетките. Това стана публично известно едва днес, след като Окръжният съд в Бургас наложи мярка "задържане под стража" за бургазлията Георги Киряков, съобщава "Флагман".

На 16 май, в района на УМБАЛ Бургас той отвлякъл 16-годишната В.М., употребявайки сила - хванал я с двете ръце за качулката на суитчъра, издърпал я и качил принудително в колата, съобщават от Съдебната палата.

29-Георги Киряков обаче бързо е арестуван и мярката му за неотклонение е гледана в Окръжния съд в Бургас. Оставен е зад решетките, а според магистратите събраните в досъдебното производство доказателства категорично били категорични.

Това престъпление се наказва с „Лишаване от свобода“ от 10 до 20 години или доживотен затвор, както и конфискация на част или цялото имущество на виновния.

Съдебният състав е преценил, че тежестта на предвидената санкция обуславя и наличието на реална опасност обвиняемият да се укрие, с цел да осуети наказателно преследване.

Видно от приложената справка за съдимост обвиняемият е лице с множество предходни осъждания, което показва престъпна упоритост и отказ да коригира поведението си, уточняват от пресцентъра на Окръжния съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sadisty

    10 0 Отговор
    какви долни същества бродят из улиците на държавата... Какво правим бе бурисуф посрещаш високопоставени хора а не си контролираш ратайчетата да ги вкарват такива където им е мястото не да тормозят хотрата
  • 2 Четете Бре

    8 1 Отговор
    четете го това написаното! Що за КАТЕГОРИЧНА безмислица е "29-Георги Киряков обаче бързо е арестуван и мярката му за неотклонение е гледана в Окръжния съд в Бургас. Оставен е зад решетките, а според магистратите събраните в досъдебното производство доказателства категорично били категорични."...?!? Голямо бързане е паднало
  • 3 Ромул

    4 0 Отговор
    Такова животно не трябва никога да излиза на свобода!!Има държави в които проблема е решен веднъж завинаги и такива изроди дори си плащат и консумативите за телепортация!!