22 Май, 2018 10:42 6 264 3

Преследваха бракониери, убили благороден елен

  • елен-
  • благороден елен-
  • бракониерство-
  • бракониери

Нарушителите са задържани в Полски Тръмбеш

Преследваха бракониери, убили благороден елен - 1
Снимка: Shutterstock

Служител на териториалното поделение "Държавно ловно стопанство - Дунав" късно снощи е установил, че се извършва незаконен лов на територията на с. Каранци. Бракониери са отстреляли благороден елен в близост до селото, съобщиха от Изпълнителната агенция по горите към МЗХГ.

За залавянето на нарушителите е потърсено съдействие от Регионалната дирекция по горите - Русе. При проверката са се включили служители на ДЛС "Дунав", ДГС "Болярка", РДГ-Русе и РУ на МВР - Полски Тръмбеш. Нарушителите са задържани в Полски Тръмбеш след преследване, а намерените в автомобила две ловни оръжия - иззети.

По случая е започнало досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малоумна Държава

    16 0 Отговор
    Няма страшно съда ще ги оправдае, те без да искат са го убили!
  • 2 Мари

    9 0 Отговор
    Мислите за търбусите си само, не ви ли е жал за тези красиви създания...не знам как да ви нарека, но и да знам , коментара ми ще бъде изтрит...и точно тази думичка която много ще ви отива, !!!. Но сигурно се досещате....
  • 3 Бай Иван

    4 0 Отговор
    А защо не цитирате имената на тези мръвкари с малки пишленца?????!!! Или са пак наши хорица корумпирани шлюхи.и пак чадърчета в схемата ви изроди .