Last news in Fakti

23 Май, 2018 12:36 2 432 3

Крадлива баба вършее из пловдивските магазини (ВИДЕО)

  • баба-
  • крадец-
  • магазини

Възрастна жена обира магазини в Пловдив. За това сигнализираха собственици на търговски обекти от града пред Нова тв.

От няколко дни жената обирала различни вещи, които криела под роклята си. Само от един от магазините тя си тръгнала с четири откраднати стоки, всички те скрити по този начин.

Последният удар на бабата-крадец е от магазин за преоценени стоки в квартал „Кючук” в Пловдив. Тя успяла да открадне четири стоки от стелажите, без да подозира, че клиентите в този обект се следят от няколко охранителни камери, разположени на различни места в магазина.

Хората от ограбения магазин разлепиха снимки на бабата-крадец. Те подадоха и сигнал в полицията. Оттам обаче отвърнали, че не могат да образуват досъдебно производство, защото откраднатото не надвишава една минимална работна заплата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 незнайко

    0 1 Отговор
    (Публикувано във факти.бг: защото откраднатото не надвишава една минимална работна заплата.) Затова ще има кражби нон стоп !!! Даже и да те хванат не могат да те накажат ефективно освен връщане на откраднатото ако вече не е продадено !!! Личен случай кражба от цигани на покъщнина на стойност 380 лева и никакви последици за крадците !!!
  • 3 Баба

    0 0 Отговор
    Всяка баба може да краде колкото си иска ,
    Само да не я хванат !